Το super healthy πρωινό του The Rock

Άπαχο κρέας και υδατάνθρακες είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Ηθοποιός, επιχειρηματίας, influencer, σύζυγος, πατέρας, fitness icon. Ο The Rock, κατά κόσμον Dwayne Johnson, έχει μία πραγματικά πολυάσχολη καθημερινότητα. Αναρωτιέται, μάλιστα, κανείς πότε ακριβώς προλαβαίνει και να κοιμάται και να διατηρείται σε άψογη φόρμα. Ο πρώην παλαιστής και νυν action hero όμως κάνει τα πάντα με αυστηρό πρόγραμμα εφαρμόζοντας μία σχεδόν στρατιωτική πειθαρχία στη ζωή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

Τι κάνει όμως όταν βρίσκεται Κυριακή πρωί στο σπίτι, μακριά από τις τρομακτικές απαιτήσεις του προσωπικού brand που έχει στήσει και με τις fitness υποχρεώσεις προς τον εαυτό του να μη σταματούν ποτέ; Πριν λίγες μέρες έδωσε την απάντησή του μέσω Instagram: Απολαμβάνει ένα super healthy πρωινό.

Το πρωινό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

"Κυριακή πρωί, πρωινό πριν από την προπόνηση για τα πόδια" σημειώνει στο caption του Instagram. Στη φωτογραφία, τώρα, βλέπουμε μία λαχταριστή συμφωνία από πρωτεΐνη και υδατάναθρακες: Κρέμα ρυζιού με μέλι, φρεσκοψημένο bagel, κομμάτια από ψητό κοτόπουλο και -τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό- κομμάτια από άπαχο κρέας βουβαλιού με το απαραίτητο αλατοπίπερο. "Απολαύστε την Κυριακή σας φίλοι μου, είναι cheat day σήμερα" λέει -αν και το πρωινό μόνο cheat δε δείχνει. Αντίθετα, για κάποιον που γυμνάζεται συστηματικά προσπαθώντας να ανεβάσει level στο σώμα του, το breakfast του The Rock είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.