TAG Heuer και Porsche: Η απόλυτη συνεργασία

Ένα κοινό αγωνιστικό DNA, ένα μοναδικό ρολόι.

Η πολυτελής ελβετική ωρολογοποιία TAG Heuer και η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σπορ αυτοκινήτων Porsche ανακοίνωσαν την καινούργια τους συνεργασία με ένα μοναδικό ρολόι που θα λατρέψουν οι θαυμαστές και των δύο brands. Ένα κοινό αγωνιστικό DNA, ένα μοναδικό ρολόι. Ο χρονογράφος TAG Heuer Carrera Porsche είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα συντονισμού και συνεργασίας μεταξύ των δύο θρυλικών εταιρειών.

Βασίζεται στο σχέδιο του χρονογράφου Carrera Sport, με τη χαρακτηριστική στεφάνη με ενδείξεις της ταχυμετρικής κλίμακας, αλλά εισάγει διάφορα χαρακτηριστικά που εμπνέονται από τη σχεδιαστική αισθητική της Porsche.

TAG Heuer και Porsche: Η απόλυτη συνεργασία

Το λογότυπο της Porsche είναι εγχαραγμένο στη στεφάνη και η χαρακτηριστική γραμματοσειρά του χρησιμοποιείται και στις ενδείξεις της. Τα χρώματα της Porsche (κόκκινο, μαύρο και γκρι) χρησιμοποιούνται στο ρολόι, ενώ το εφέ του καντράν θυμίζει άσφαλτο και είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το μοντέλο.

Για τον CEO της TAG Heuer, Frédéric Arnault, το νέο αυτό ρολόι είναι μια φυσική εξέλιξη της υπάρχουσας συνεργασίας. "Η TAG Heuer και η Porsche έχουν κοινή ιστορία και αξίες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε την ίδια στάση. Όπως και η Porsche, είμαστε καινοτόμοι και πάντα κυνηγάμε τις υψηλές επιδόσεις.

Με αυτήν τη συμμαχία, η TAG Heuer και η Porsche έρχονται επιτέλους και επίσημα σε συνεργασία, μετά από δεκαετίες κοινών
εμπειριών, και θα δημιουργήσουμε απαράμιλλες εμπειρίες και προϊόντα για τους πελάτες και τους φίλους που παθιάζονται με τις αξίες μας", δήλωσε.

ΡΟΛΟΙ TAG HEUER ΠΟΡΣΕ 1
ΡΟΛΟΙ TAG HEUER ΠΟΡΣΕ 2
ΡΟΛΟΙ TAG HEUER ΠΟΡΣΕ 4

"Η στενή φιλία μεταξύ της μάρκας μας και της TAG Heuer υπάρχει εδώ και δεκαετίες και είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα κάνουμε το βήμα για να δημιουργήσουμε μια στρατηγική συνεργασία" ανέφερε ο Detlev von Platen, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Πωλήσεων και Marketing της Porsche AG.

Το καινοτόμο αυτό μοντέλο διατίθεται είτε με πολυτελές δερμάτινο λουράκι με ιδιαίτερη ραφή που θυμίζει το εσωτερικό των αυτοκινήτων Porsche, είτε με μπρασελέ. Στην καρδιά του χτυπά ο inhouse μηχανισμός Calibre Heuer 02 με power reserve 80 ωρών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα