Milos: Ένα νέο κεφάλαιο φιλοξενίας στην καρδιά της Αθήνας

Το κομψό boutique ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του πίσω από την Παλιά Βουλή στις 15 Οκτωβρίου.

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας θα αποκτήσει ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο στα μέσα Ιανουαρίου, κι αυτό γιατί το Milos -σπίτι μεταξύ άλλων και του περίφημου ομώνυμου εστιατορίου- ανοίγει τις πόρτες του, πίσω ακριβώς από την Παλιά Βουλή.

Ένα μέρος που υπόσχεται να συνδυάσει την κομψή όσο και ανόθευτη φιλοξενία με τις μοναδικές μεσογειακές γεύσεις του εστιατορίου του.

> Διάβασε ακόμη: Στο πιο cool ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Εκλεπτυσμένο σε κάθε έκφανσή του, είναι το πρώτο πολυτελές boutique ξενοδοχείο του brand Milos, μεταφέροντας τη εμπνευσμένη ιστορία του δημοφιλούς γαστρονομικού σποτ και σε άλλα πεδία, σηματοδοτώντας ασφαλώς ένα ολόφρεσκο κεφάλαιο.

Η διαμονή

Στα 43 δωμάτια και σουίτες του, ο επισκέπτης θα μπορεί να βιώσει την αυθεντική αθηναϊκή φιλοξενία στα καλύτερά της. Αρκετά από αυτά διαθέτουν μεγάλες υπαίθριες, ηλιόλουστες, βεράντες και τζακούζι με θέα στην Πλατεία της Παλαιάς Βουλής και τον Λυκαβηττό.

Milos: Ένα νέο κεφάλαιο φιλοξενίας στην καρδιά της Αθήνας
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MILOS ΑΘΗΝΑ 2021 2

Το neo classical ύφος του κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά με δυνατά στοιχεία τα μαρμάρινα μπάνια, τα εξαιρετικά άνετα κρεβάτια και πολλές ακόμη κομψές και απροσδόκητες λεπτομέρειες, σε ένα ευρύτερο πλαίσιο εξατομικευμένων εμπειριών.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MILOS ΑΘΗΝΑ 2021 4

Η γεύση

Μία γαστρονομική εμπειρία κορυφαίου επιπέδου. Ο Κώστας Σπηλιάδης έχει βάλει την υπογραφή του στο γευστικό κομμάτι του ξενοδοχείου, όπου οι πρώτες ύλες της κορυφαίας ποιότητας και γεύσης μεταμορφώνονται σε έξοχα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, με το seafood να βρίσκεται στο επίκεντρο.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MILOS ΑΘΗΝΑ 2021 6
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MILOS ΑΘΗΝΑ 2021 8
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MILOS ΑΘΗΝΑ 2021 9

Οι εμπειρίες

Πέρα από τα προαναφερθέντα, το Milos προσφέρει στον επισκέπτη ένα ενδιαφέρον μπουκέτο ευχάριστων και αναζωογονητικών εμπειριών όπως τα rooftop yoga sessions ή τα προγράμματα pilates στο boutique gym.

> Διάβασε ακόμη: Στο Costa Navarino (και) για τένις

Υπάρχει επιπροσθέτως η δυνατότητα διοργάνωσης private events σε κάποιο ή κάποια από τα εντυπωσιακά meeting rooms ή στο open-air entertainment terrace.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MILOS ΑΘΗΝΑ 2021 7
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MILOS ΑΘΗΝΑ 2021 1
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MILOS ΑΘΗΝΑ 2021 5

Οι πόρτες του Milos ανοίγουν στις 15 Οκτωβρίου.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης