Lily James όπως λέμε Pamela Anderson

Μήπως ήρθε η ώρα για το ρόλο που θα απογειώσει την καριέρα της 32χρονης Αγγλίδας ηθοποιού;

Η Αμερικανίδα γιαγιά της, από την πλευρά του πατέρα της, ήταν η ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή της στο κομπιούτερ του αεροσκάφους Νostromo στο Άλιεν: Ο επιβάτης του Διαστήματος του Ridley Scott. Ηθοποιός είναι και η μητέρα της, που έχει γαλλικές ρίζες, παρότι παραμένει άσημη, όπως και ο μουσικός πατέρας της. Η ίδια η Lily James, δεύτερο παιδί-"σάντουιτς" ανάμεσα σε δύο αδελφούς, γεννήθηκε στο Σάρεϊ πριν από 32 Απρίληδες. Στα 18 της μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι, για να πάει στο Λονδίνο και να σπουδάσει υποκριτική. Στο ιστορικό Guildhall School of Music and Drama.

Τα 'σκάνδαλα'

Η καριέρα της μέχρι τώρα ήταν υπαρκτή, αλλά μάλλον αδιάφορη. Εκτός κι αν συμπεριλάβουμε σε αυτή τα διάφορα "σκάνδαλα" για την προσωπική της ζωή. Ανάμεσα στο 2012 και το 2015, "ήταν" η Lady Rose σε 21 επεισόδια του Downton Abbey. Στη συνέχεια, υποδύθηκε τη Σταχτοπούτα στην ομώνυμη ταινία της Disney και έπαιξε την Donna Sheridan σε νεαρή ηλικία στο δεύτερο Mamma Mia! (τον χαρακτήρα που υποδύθηκε η Meryl Streep). Οπότε, μάλλον θα την ξέρει και ο Πάνος Μουζουράκης.

Συμμετείχε σε πολλές ακόμα σειρές και ταινίες, αλλά τίποτα δεν την εκτόξευσε στο status της super star. Καμία ερμηνεία της δεν της χάρισε κάποια υποψηφιότητα για ένα σοβαρό βραβείο. Πολύ σύντομα, μάλλον, τα πράγματα θα αλλάξουν.

Στις 8 Μαΐου, εμφανίστηκαν στον λογαριασμό του Hulu στο Instagram δύο φωτογραφίες της που μας έκαναν προς στιγμή να πιστέψουμε ότι βλέπαμε την Pamela Anderson, την απόλυτη σεξοβόμβα των 90s (και τον Tommy Lee). Κι όμως.

Lily James όπως λέμε Pamela Anderson

Ναι, ναι, ήταν αυτή. Η Lily James. Με πλατινέ μπούκλα σαν αυτή που μάταια προσπαθούν να αντιγράψουν άπασες οι πρωινατζούδες, με έντονα βαμμένο sexy βλέμμα, στεφανωμένο από γραμμένα με μολύβι φρύδια, με μισάνοιχτο στόμα, με μακριά νύχια, με τατουάζ στο μπράτσο και, φυσικά, με στήθος έτοιμο να εκραγεί. Στη μία από αυτές, μάλιστα, δαγκώνει ηδυπαθώς το σκουλαρίκι στη ρόγα του ηθοποιού Sebastian Stan, τραβώντας το προς το μέρος της, όπως μόνο η Pamela Anderson ήξερε να κάνει.

Και ξαφνικά όλοι μιλούν για εκείνη και για τη μίνι σειρά Pam & Tommy, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν στις 5 Απριλίου στο Λος Άντζελες. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ούτε η ημερομηνία ούτε καν το έτος προβολής της.

Το story της βιογραφικής αυτής σειράς ακολουθεί τον γάμο του ζευγαριού που απασχόλησε όσο λίγα τον κίτρινο Τύπο στα 90s, από τη στιγμή που κλάπηκε από το σπίτι τους και διέρρευσε το περίφημο sex tape που γύρισαν κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτός τους.

Στις φωτογραφίες, η ομοιότητα ανάμεσα στην –έστω λαβωμένη από τα σκάνδαλα– καθωσπρέπει ηθοποιό και την "plastic-fantastic" super star Pamela Anderson δημιουργεί προσδοκίες. Κι όμως, η σειρά δεν φέρει την αποδοχή του sex symbol των 90s με το cult following.

Η 53χρονη –ακτιβίστρια, πλέον– Pamela Anderson, η αυθεντική, όχι μόνο αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους παραγωγούς της σειράς αλλά, όπως διέρρευσε από το περιβάλλον της, χαρακτήρισε τη Lily James φτηνή απομίμησή της (bitchy diva vibes), συμπληρώνοντας ότι δεν είναι διατεθειμένη να παρακολουθήσει τη σειρά. Ας την πιστέψουμε, όπως κάποτε πιστέψαμε ότι το sex tape της όντως κλάπηκε.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου