Οι καλύτερες σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή

Οι σειρές που βλέπουν όλοι τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Οι καλύτερες σειρές του Netflix τώρα λοιπόν. Αυτό είναι ένα καθιερωμένο άρθρο που συνηθίζεις να διαβάζεις στο Esquire, πλησιάζοντας στο τέλος κάθε μήνα και λίγο πριν οι νέες παραγωγές κάνουν την εμφάνισή τους στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming στη χώρα μας.

The Office

Ίσως η κορυφαία προσπάθεια για mockumentary/sitcom που αφορά την day-to-day life σε εργασιακό χώρο, εκεί όπου συγκρούονται χαρακτήρες, επαγγελματικές ευκαιρίες, έρωτες, ακατάλληλες συμπεριφορές, αστεία και μπόλικο υλικό για -μετέπειτα- memes. Οι Steve Carrell, John Krasinski και Jenna Fischer είναι εξαιρετικοί.

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού 

Δε χωρά αμφιβολία πως μιλάμε όχι απλά για το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς αλλά και για ένα από τα πιο δυνατά της δεκαετίας που διανύουμε, επισκιάζοντας ακόμη και το La Casa de Papel. Νοτιοκορεάτες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα προσπαθούν να βγάλουν πολλά χρήματα λαμβάνοντας μέρος σε έναν ιδιότυπο αγώνα με παιδικά παιχνίδια σε ένα μυστηριώδες μέρος. Τι συμβαίνει σε αυτούς που χάνουν; Και πόσο αθώο είναι αυτό που συμβαίνει; Περισσότερα για τη 2η σεζόν, διαβάζεις εδώ.

Εσύ

Η σειρά θρίλερ των Sera Gamble και Greg Berlanti παρουσίασε την τρίτη σεζόν της και όλοι έχουν κολλήσει με αυτή. Παντρεμένοι πλέον και με ένα παιδί, ο Τζο και η Λοβ προσπαθούν να ζήσουν μια κανονική ζωή στο εύπορο Μάντρε Λίντα. Όμως, οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.

> Διάβασε ακόμη: Φθινοπωρινό σινεμά, βγαλμένο μέσα από τη ζωή

The Blacklist

Το όνομα είναι ένα: Raymond Reddington. Ό,τι και να πούμε για τον James Spader και τον Red που υποδύεται στο The Blacklist (αισίως διανύει την 9η σεζόν του), είναι πολύ λίγο και θα φροντίσουμε να το κάνουμε λίαν συντόμως σε ξεχωριστό κείμενο. Ως τότε, αν δεν το έχεις δει, πάρε βαθιά ανάσα και ξεκίνησέ το. 

Οικιακή Βοηθός

Η εξαιρετική Margaret Qualley πρωταγωνιστεί σε αυτό το δράμα, στο οποίο συμμετέχει επίσης και η μητέρα της, Andie MacDowell. Αφού δραπετεύει από μια κακοποιητική σχέση, μια νεαρή μητέρα βρίσκει δουλειά ως καθαρίστρια, καθώς παλεύει να ζήσει το παιδί της και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον.

Inside Job

Για τους υπαλλήλους του τμήματος εσωτερικών συνωμοσιών, οι συνωμοσίες δε μένουν απλώς στη θεωρία - είναι αληθινές. Και η συγκάλυψή τους είναι σκέτη ταλαιπωρία. Μία απολαυστική σειρά σε περιβάλλον καρτούν για όλους όσοι λατρεύουν το σαρδόνιο χιούμορ και τις συνωμοσιολογίες.

Locke & Key

Η σειρά μαγικού μυστηρίου από κόμικ των Τζο Χιλ και Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ επέστρεψε με μια νέα σεζόν και, δικαιολογημένα, έχει την προσοχή όλων. Βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ, επικεντρώνεται στην οικογένεια Λοκ που αποτελείται από τρία αδέρφια και τη μητέρα τους. Ο πατέρας δολοφονήθηκε κάτω υπό μυστηριώδης συνθήκες. Επισκεπτόμενοι το σπίτι των προγόνων τους, ανακαλύπτουν πολλά, μυστικά που συνδέονται με τον θάνατο του πατέρα.

> Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες κορεάτικες ταινίες και σειρές του Netflix

Το Όνομά μου

Το αστυνομικό θρίλερ από τη Νότια Κορέα φαίνεται να καβάλησε το κύμα που δημιούργησε το Squid Game και κερδίζει την προτίμηση του κοινού. Μετά τη δολοφονία του πατέρα της, μια γυναίκα με κίνητρο την εκδίκηση εμπιστεύεται ένα ισχυρό αφεντικό του εγκλήματος και μπαίνει στην αστυνομία υπό την καθοδήγησή του.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.