Οι καλύτερες σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή

Οι σειρές που στην παρούσα φάση βλέπουν όλοι στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο (ναι, μιλάμε για την καθιερωμένη πια ενημέρωση για τις καλύτερες σειρές του Netflix). Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, λέγοντας 'οι καλύτερες σειρές' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Στο μεταξύ ανάμεσα στις 5 που παραθέτουμε, βρίσκεις δύο από τις πιο δημοφιλείς στα χρονικά του Netflix για διαφορετικούς λόγους.

Arcane

Η περίληψη που δίνει το Netflix για το Arcane είναι η εξής: "Εν μέσω της διαμάχης των πόλεων Πιλτόβερ και Ζάουν, δύο αδερφές μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα σε έναν πόλεμο μεταξύ μαγικών τεχνολογιών και αντικρουόμενων πεποιθήσεων."

> Διάβασε ακόμη: Κι αν το Hellbound είναι το επόμενο Παιχνίδι του Καλαμαριού;

Εμείς απλά θα αρκεστούμε στο να προσθέσουμε ότι είναι η σειρά που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις υψηλότερες θεάσεις, επιβεβαιώνοντας ότι τα anime διανύουν σταθερά ανοδική πορεία στις προτιμήσεις του κόσμου. 

Narcos: Mexico

Η τρίτη σεζόν της σειράς, άργησε λιγάκι αλλά είχε το πιστό κοινό της να την περιμένει. Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε μία πιο σφαιρική οπτική στα γεγονότα, μέσα από τρεις πλευρές.

> Διάβασε ακόμη: Οι ταινίες του Netflix για τις οποίες θα μιλούν όλοι τους επόμενους μήνες

Από τη νέα γενιά των αρχηγών καρτέλ που ανυπομονεί να πάρει τα ηνία από τους προκατόχους, τους δημοσιογράφους που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και τους κυβερνητικούς πράκτορες που προσπαθούν (ή και όχι) να διατηρήσουν τις ισορροπίες. 

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού (Squid Game)

Λογικά, θα έχεις βαρεθεί να διαβάζεις κείμενα και αναλύσεις επί αναλύσεων για το Παιχνίδι του Καλαμαριού. Θα αρκεστούμε στο να σου θυμίσουμε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη (και αναπάντεχη) εισπρακτική επιτυχία στα χρονικά του Netflix, οπότε προφανώς και θα υπάρχει λόγος για αυτό.

> Διάβασε ακόμη: Ποιος James Bond; O Henry Cavill θέλει να γίνει ο Captain Britain της Marvel

Τώρα κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να δούμε στην αληθινή ζωή υπερχρεωμένους ανθρώπους να παίζουν θανατηφόρα παιδικά παιχνίδια για να ξεχρεώσουν επιτέλους και να συνεχίσουν τη ζωή τους, είναι ένα άλλο θέμα με πολλές προεκτάσεις. 

Οικιακή Βοηθός (Maid)

Η σειρά που έχει γίνει viral επειδή είναι βγαλμένη μέσα από τη ζωή και ξεσκεπάζει την πικρή αλήθεια για πολλές κακοποιητικές σχέσεις εκεί έξω, παραμένει στα αγαπημένα του ελληνικού κοινού.

> Διάβασε ακόμη: 8 σειρές του Netflix για τις οποίες θα μιλούν όλοι τους επόμενους μήνες

Εδώ, μία νεαρή μητέρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός, κουβαλώντας τα τραύματα της κακοποιητικής σχέσης από την οποία προσπάθησε να ξεφύγει. Για τη Margaret Qualley, την πρωταγωνίστρια της σειράς, διαβάζεις εδώ

Christmas Flow

Οσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, είναι λογικό σειρές ανάλογου περιεχομένου να γίνονται ανάρπαστες. Εδώ, το ειδύλλιο που αναπτύσσεται μεταξύ ενός διάσημου ράπερ και μίας δημοσιογράφου μέσα στις γιορτές πρόκειται να δοκιμαστεί. Θα επικρατήσει η αγάπη ή οι διαφορές τους;

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης