Οι ταινίες του Netflix για τον Δεκέμβριο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις αυτόν τον Δεκέμβριο.

Esquire Team
Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 01 Δεκεμβρίου 2021

To Netflix προτίθεται να βάλει τελεία στο 2021 με έναν πολλά υποσχόμενο και κυρίως κινηματογραφικό Δεκέμβριο. Όπως είναι αναμενόμενο, το περιεχόμενο του τελευταίου μήνα του χρόνου για την πλατφόρμα streaming αποτελείται από αρκετό χριστουγεννιάτικο υλικό, αλλά και από πολυσυζητημένες παραγωγές για τις οποίες ανυπομονούμε εδώ και καιρό. Ανάμεσα σε αυτές τις ταινίες του Netflix, τα Don't Look Up και The Hand of God, των Adam McKay και ‎Paolo Sorrentino αντίστοιχα. 

Ταινίες του Netflix

Η Εξουσία του Σκύλου/ The Power of the Dog

Ένας αυταρχικός ιδιοκτήτης ράντσου εξαπολύει έναν πόλεμο εκφοβισμού στη νέα σύζυγο του αδερφού του και τον γιο της, μέχρι που αποκαλύπτονται καλά κρυμμένα μυστικά. Από 01/12/2021.

Εντελώς Single/ Single All The Way

Στο πατρικό για τα Χριστούγεννα, ο Πίτερ ζητά από τον κολλητό του να το παίξει το αγόρι του, αλλά σχέδιο και συναισθήματα αλλάζουν, όταν οι δικοί του τού κάνουν προξενιό. Από 02/12/2021. 

Mixtape

Το 1999, η 12χρονη Μπέβερλι βρίσκει μια χαλασμένη κασέτα των νεκρών γονιών της κι αρχίζει να ψάχνει τα τραγούδια μαθαίνοντας περισσότερα για τη μαμά και τον μπαμπά της. Από 03/12/2021.

Ο Ντάβιντ και τα Ξωτικά/ David and the Elves

Ένα εξαντλημένο από τη δουλειά ξωτικό βγαίνει στον έξω κόσμο και προσπαθεί να ζήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων με τη βοήθεια ενός νέου μικρού φίλου. Από 06/12/2021.

> Διάβασε ακόμη: Blade: Όλα όσα γνωρίζουμε για το reboot με τον Mahershala Ali

Δύο/ Two

Δύο άγνωστοι ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι είναι ραμμένοι μαζί από την κοιλιά, ενώ σοκάρονται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνουν ποιος ευθύνεται για αυτό το φρικτό μαρτύριο. Από 10/12/2021.

Πάνω στο Καλύτερο Ξανά/  Still Out of My League

Αφού χωρίζει με τον άντρα των ονείρων της, η Μάρτα ερωτεύεται έναν καλλιτέχνη. Η ζωή όμως επιφυλάσσει μερικές ανατροπές για την άρρωστη κοπέλα και τους φίλους της. Από 10/12/2021.

Επιστροφή στη Φύση/ Back to the Outback

Παρόλο που μπορεί να μοιάζουν επικίνδυνα, αυτά τα παρεξηγημένα πλάσματα έχουν χρυσή καρδιά – και σπάνε τα δεσμά της αιχμαλωσίας για να βρουν ένα σπίτι. Από 10/12/2021. 

Ασυγχώρητη/ The Unforgivable

Μια γυναίκα που καταδικάστηκε για φόνο βγαίνει απ' τη φυλακή σε μια κοινωνία που δεν τη συγχωρεί και ψάχνει τη μικρή αδελφή της που αναγκάστηκε κάποτε να εγκαταλείψει. Από 10/12/2021.

The Hand of God

Η νέα σχεδόν βιογραφική ταινία του σπουδαίου Paolo Sorrentino. Το '80 στη Νάπολη, ο νεαρός Φαμπιέτο κυνηγά το πάθος του για την μπάλα, καθώς μια οικογενειακή τραγωδία χαράσσει το αβέβαιο αλλά πολλά υποσχόμενο μέλλον του στο σινεμά. Από 15/12/2021.

Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια: Τα Φώτα της Πόλης/ A California Christmas: City Lights

Έναν χρόνο αφότου ρίζωσε ο έρωτάς τους, η Κάλι και ο Τζόσεφ αφήνουν το ράντσο για μια οικογενειακή επιχείρηση στο Σαν Φρανσίσκο – με την προοπτική να φάμε κουφέτα. Από 16/12/2021.

Η Βικτόρια και το Μυστήριο/ Vicky and Her Mystery

Ύστερα από τον θάνατο της μαμάς της, ένα κορίτσι κι ο μπαμπάς της μετακομίζουν στο άγριο και όμορφο Καντάλ. Μπορεί ένα ξεχωριστό πλάσμα να τη θεραπεύσει; Αληθινή ιστορία. Από 24/12/2021.

1.000 Χιλιόμετρα ως τα Χριστούγεννα/ 1000 Miles from Christmas

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, μια ρομαντική κωμωδία και ένας άντρας γύρω στα 30 που μαθαίνει –απρόθυμα– να αφήνει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να τον παρασύρει. Από 24/12/2021.

Μην Κοιτάτε Πάνω/ Don't Look Up

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Η αντίδραση του αφηρημένου κόσμου: καλά... Περισσότερα, διαβάζεις εδώ. Από 24/12/2021.

Η Χίλντα και ο Βασιλιάς του Βουνού/ Hilda and the Mountain King

Όταν η Χίλντα ξυπνά στο σώμα ενός τρολ, πρέπει να φανεί ξύπνια και θαρραλέα για να επιστρέψει σπίτι, να ξαναγίνει άνθρωπος – και να σώσει την πόλη του Τρόλμπεργκ. Από 30/12/2021.

Ατρόμητες Φώκιες/ Seal Team

Μια ατρόμητη φώκια, ο Κουίν, φτιάχνει μια ομάδα από αουτσάιντερ και μαζί αντιμετωπίζουν αμείλικτους καρχαρίες με κοφτερά δόντια για να πάρουν πίσω τη θάλασσα. Από 31/12/2021.

Εκτός από τις προαναφερθείσες ταινίες, το Netflix φέρνει ακόμη στη οθόνη σου τα Zodiac (01/12), Παγκόσμιος Πόλεμος Z (World War Z) (08/12), καθώς και το κλασσικό πλέον Άγρυπνος στο Σιάτλ (Sleepless in Seattle) (15/12). Enjoy!

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.