Οι πόλεις με τα υψηλότερα εισοδήματα

Οι 5 πόλεις με τους μεγαλύτερους μισθούς για να μετακομίσεις άμεσα και να αλλάξεις τη ζωή σου.

Σε πιάνουν κι εσένα τάσεις φυγής; Μήπως είναι ακόμη περισσότερες μετά την εμφάνιση του κορονοϊού στη ζωή μας; Μαζί με αυτές διακατέχεσαι συχνότερα από βασικά ερωτήματα για την πορεία σου, όπως για το αν αμείβεσαι όσο θα έπρεπε;  Αν βασανίζεσαι από τέτοιες σκέψεις και αισθάνεσαι πάρα πολύ έτοιμος να κάνεις μερικές αλλαγές χωρίς όμως να ξέρεις σε ποιο από τα 5 σημεία του ορίζοντα να κατευθυνθείς, κάν' το σωστά τουλάχιστον. Οι καλύτερες πόλεις με τα υψηλότερα εισοδήματα για να μετακομίσεις και να πάρεις επιτέλους αυτό που σου αξίζει, πρέπει επίσης να προσφέρουν υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ναι, η απάντηση υπάρχει εκεί έξω και προκύπτει από τη συνάρτηση μεγαλύτερα έσοδα/μικρότερο κόστος ζωής ώστε να μένουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη.

Ιδού οι 5 που τα πάνε εξαιρετικά όσον αφορά στον εν λόγω συνδυασμό. 

Η λίστα των πόλεων με τα υψηλότερα εισοδήματα

Πρώτο στη λίστα πόλη είναι το Σαν Φρανσίσκο. Η πόλη της Καλιφόρνιας δεν είναι μόνο πλούσια σε πολιτισμό, τοπία που κόβουν την ανάσα, υψηλή ποιότητα ζωής και... ανηφόρες. Προσφέρει μέσο μισθό (το τονίζουμε ότι είναι ο μέσος) 6048 ευρώ το μήνα. 

Και το πιο ωραίο από όλα είναι ότι κατά μέσο όρο, οι εργαζόμενοι έχοντας καλύψει τα βασικά τους έξοδα (ενοίκιο, λογαριασμοί κ.ο.κ.) καταφέρνουν να αποταμιεύσουν ή τελοσπάντων έχουν περιθώριο να ξοδέψουν έως και 4300 ευρώ κάθε μήνα.

>Διάβασε ακόμη: Στις Μαλδίβες, σε μίνι ιδιωτικά νησιά

Δεύτερη έρχεται η Ζυρίχη. Η ελβετική πόλη - δεν απέχει πολύ από τα ιταλικά σύνορα - προσφέρει κατά μέσο όρο 5464 ευρώ το μήνα. Ένα εξαιρετικό νούμερο, που ακολουθεί το πρότυπο του Σαν Φρανσίσκο χωρίς έξοδα, με περίπου 4200 ευρώ το μήνα.

Στις υπόλοιπες τρεις εναπομείνασες θέσεις ακολουθούν τρεις ακόμη αμερικανικές πόλεις, μάλλον δεν το γλιτώνουμε το υπερατλατικό ταξίδι... Στη Νέα Υόρκη ο μέσος μισθός ανέρχεται στις 4351 ευρώ, στη Βοστώνη στις 3,967 και τέλος στο Σικάγο στις 3758. 

Δεν ξέρουμε για σένα, εμείς πάντως, ήδη το σκεφτόμαστε. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.