Clodist x Top Gear: Η έμπνευση για να ντυθείς στις χειμερινές σου εξορμήσεις

Ένα ταξίδι στον Όλυμπο μπορεί να σου δείξει τον δρόμο για το τι να φορέσεις στις εκδρομές του χειμώνα.

Ο Γιάννης Τσάκαλος του Top Gear ολοκλήρωσε πριν από μερικές ημέρες ένα εγχείρημα που το λες και once in a lifetime εμπειρία. Οδήγησε με την ομάδα του #1 site για το αυτοκίνητο το Subaru Forester στις στροφές του Ολύμπου και πιο συγκεκριμένα στον πιο ψηλό αμαξιτό δρόμο που υπάρχει στην Ελλάδα. Τη συναρπαστική περιπέτειά τους την εξιστόρησε με περισσή λογοτεχνική μαεστρία σε ένα άρθρο που μπορείς να διαβάσεις με ένα κλικ εδώ.

Clodist x Top Gear: Η έμπνευση για να ντυθείς στις χειμερινές σου εξορμήσεις

Ενώ γι' αυτή, μιας και δεν είναι το πεδίο μας, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε πολλά πράγματα, μπορούμε να προσθέσουμε, λόγω εξειδίκευσης, το κατιτίς μας όσον αφορά τη σημασία που έχουν τα ρούχα, τα υποδήματα και τα αξεσουάρ που επιλέγεις να βάλεις πάνω σου όταν αποφασίζεις να εξορμήσεις στην εξοχή τον χειμώνα, με ένα καλό αμάξι ή απλώς και μόνο για να περπατήσεις με τα πόδια, μιας και όλα τους πρέπει να  εξυπηρετούν απόλυτα πρακτικές και λειτουργικές ανάγκες σου, λόγω τόσο των καιρικών συνθηκών όσο και του αθλήματος που είναι η οδήγηση σε μία "βουνίσια" διαδρομή.

TOP GEAR X CLODIST

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάς είναι η ποιότητά τους αλλά και το να καταφέρνεις να δείχνεις κομψός. Αν πετύχεις διάνα αυτόν τον συνδυασμό, τότε μιλάμε για ευχής έργο, το οποίο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στις επιλογές που ακολουθούν. Όλες τους, φέρουν την υπογραφή premium brands που είναι διαθέσιμα από την Clodist, που υπήρξε o μεγάλος χορηγός και αρωγός της ανάβασης στον Όλυμπο με ενδυματολογικές επιλογές από κομμάτια με φυσικά υλικά και λειτουργικά στοιχεία. Και καταλαβαίνουμε το λόγο. "Γιατί στις υπαίθριες δραστηριότητες (και κυρίως στο βουνό), δεν υπάρχει κακός καιρός, αλλά μόνο κακή προετοιμασία και ακατάλληλος εξοπλισμός".

Το ζεστό, πορτοκαλί μπουφάν της Camel Active  

CLODIST

Διαθέτει μεμβράνη teXXXactive, που εξασφαλίζει στο μπουφάν αντιανεμικές και αδιάβροχες ιδιότητες, όπως και καλή διαπνοή. Η κουκούλα του σφίγγει με κορδόνι για να μπορεί να προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες ανά πάσα στιγμή, ενώ διαθέτει πολλές τσέπες, εξωτερικές και εσωτερικές, για άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Μπορεί να γίνει δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Το μπλε φούτερ με την υπογραφή της Camel Active

CLODIST

Είναι απαλό και ζεστό, ενώ διαθέτει ψηλή λαιμόκοψη με κορδόνι σύσφιξης. Έχει δερμάτινο λογότυπο στο μανίκι, καθώς και στάμπα μπροστά. Μπορεί να γίνει δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Το μουσταρδί hoodie με το logo της The North Face

CLODIST

Το χρώμα του είναι υπέροχο, το logo του iconic. Διαθέτει τσέπη καγκουρό και η κουκούλα του ρυθμίζεται με κορδόνι. Επίσης, είναι φτιαγμένο από 100% βαμβακερό ύφασμα διπλής στρώσης, χωρίς ραφές, για απίστευτη άνεση και ζεστασιά, καθώς και διαχείριση της υγρασίας. Μπορεί να γίνει δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Ο πιο ωραίος σκούφος για σκι της The North Face

CLODIST

Είναι πλεκτός, διακοσμημένος με pom pom και ζακάρ σχέδιο σε συνδυασμό του εκρού και του μαύρου χρώματος. Μπορεί να γίνει δικός σου με ένα κλικ εδώ.

Τα ζεστά γάντια της Gant

CLODIST

Έχουν sherpa fleece όψη σε χρώμα εκρού και ασφαλίζουν στον καρπό σου χάρη στο ρυθμιζόμενο velcro σκρατς τους. Εσωτερικά, είναι επενδυμένα με ύφασμα κατά 95% κασμιρένιο και 5% μάλλινο. Μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα κλικ εδώ.

Τα μποτάκια-τούρμπο της Timberland

CLODIST

Είναι κατασκευασμένα από δέρμα υψηλής ποιότητας και ύφασμα ReBOTL™, είναι αδιάβροχα και μπορείς να τα ζητήσεις ως Boot TBL Turbo WP. Το πέλμα OrthoLite® και η εσωτερική τους σόλα GreenStride™ σού επιτρέπουν να στέκεσαι άνετα για περισσότερη ώρα, ενώ η εξωτερική τους σόλα είναι καουτσουκένια. Μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα κλικ εδώ.

Το cargo παντελόνι της Camel Active

CLODIST

Έχει πλαϊνές και πίσω τσέπες αλλά και πιο ευρύχωρες χαμηλά στο ύψος των μηρών, που κλείνουν με καπάκι και τρουκς. Είναι άνετο, σε φαρδιά γραμμή και ελαστικό. Μπορεί να γίνει δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Το πιο iconic ρούχο της Napapijri

CLODIST

Το ολόλευκο σαν το χιόνι Rainforest Pocket 2 της Νapapijri είναι ζεστό χάρη στην επένδυση fleece και ανθεκτικό στο νερό. Διαθέτει ευρύχωρη τσέπη- μάρσιπο καθώς και πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ. Επιπλέον, έχει εσωτερικές μανσέτες για να μην περνάει ο κρύος αέρας μέσα του, πλαϊνό άνοιγμα με φερμουάρ και οπές εξαερισμού. Μπορεί να γίνει δικό σου με ένα κλικ εδώ.


Info: Ανακάλυψε μια τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ στον απόλυτο προορισμό για online shopping, το Clodist.gr.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ