4 ζευγάρια μπότες για κομψό χειμωνιάτικο στυλ

Οι hot τάσεις για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

Από αναπόσπαστο κομμάτι της στολής εργασίας των αντρών που ασχολούνταν με χειρωνακτικές εργασίες σε αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης αντρικής μόδας. Οι μπότες, δερμάτινες ή σουέντ, έχουν αναχθεί στο Νο1 υπόδημα του χειμώνα, καθώς προφυλάσσουν από κρύο και βροχή. Είναι άνετες, στιλάτες και κλασικές και κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά στυλ για κάθε γούστο. Ποια απ' όλα βρίσκονται στο προσκήνιο των τάσεων;

Τα brogue boots

4 ζευγάρια μπότες για κομψό χειμωνιάτικο στυλΓνωστές και ως wingtip, οι brogues μπότες αποτελούν παραλλαγή των κλασικών brogues -τα καλά δερμάτινα παπούτσια με τις διακοσμητικές μικρές οπές-, που ενδείκνυνται για τους πιο κρύους μήνες του έτους και συγκαταλέγεται όχι μόνο στα πιο διαχρονικά μποτάκια, αλλά και στα πιο διαχρονικά υποδήματα της αντρικής γκαρνταρόμπας, γενικότερα. Το μαύρο χρώμα στα brogues boots είναι πολύ αυστηρό για casual ντύσιμο, ενώ το ανοιχτό καφέ πολύ casual για σακάκι και tailored παντελόνι. Συνεπώς, η καλύτερη επιλογή είναι ένα ζευγάρι σε σκούρα καφέ απόχρωση, ιδανική για κάθε περίσταση.

Τα chelsea boots

ΜΠΟΤΕΣΕίναι η κομψή εκδοχή της ορειβατικής μπότας και οφείλουν τη δημοφιλία τους κυρίως στους Beatles που τα καθιέρωσαν στο αντρικό ντύσιμο, καθιστώντας τα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του αντρικού στυλ τον περασμένο αιώνα. Πώς θα τα συνδυάσεις; Με μαύρα skinny jeans ή παντελόνια σε στενή γραμμή, παλτό σε κλασική γραμμή, ζιβάγκο ή πλεκτό πουλόβερ. Τι να προσέξεις; Το παντελόνι να τελειώνει εκεί που αρχίζει το παπούτσι και να μην στριμώχνεις το μπατζάκι μέσα στο μποτάκι.

Τα chukka boots

ΜΠΟΤΕΣΚλασικά και ευέλικτα, μπορούν να "στηρίξουν" με την ίδια ευκολία τόσο τις κατεξοχήν casual, όσο και τις λίγο πιο smart εμφανίσεις σου. Συνδυάζονται ιδανικά με τζην ή chino παντελόνια με γυρισμένο ρεβέρ, t-shirts ή hoodies, denim jackets ή παρκά και blazer ή παλτό.

Τα trekking boots

ΜΠΟΤΕΣΜε το hiking look να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends για τη σεζόν AW 2018-2019, τα trekking boots, ελληνιστί τα μποτάκια ορειβασίας αποτελούν την πιο hot τάση της αντρικής υπόδησης για το φετινό χειμώνα. Η συγκεκριμένη επιλογή ολοκληρώνει ιδανικά ένα casual outdoor σύνολο.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα