Το νέο trailer των Vikings επιστρέφει στα πεδία των μαχών

Η saga των άγριων Σκανδιναβών συνεχίζεται στο δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου.

Άγρια τοπία, πολεμιστές με αίμα στα χέρια και βλέμμα στο κενό, ιαχές πολέμου και μεγάλες δόσεις ίντριγκας κάνουν το πέρασμά τους από τα μόλις 57 δευτερόλεπτα του νέου teaser/trailer για το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου των Vikings. Χορταστικό ορεκτικό για το κυρίως γεύμα που θα ακολουθήσει στις 28 Νοεμβρίου.

"Θέλετε να σας προστατεύσω; Θέλετε να τους καταστρέψω" ουρλιάζει στην κάμερα ο ίσως πιο άγριος από όλους· ο Ivar the Boneless έχει αναρριχηθεί στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της φυλής του, σε μία εποχή που η Σκανδιναβική κοινωνία δεν συγχωρούσε την αναπηρία, παρόλα τα σακατεμένα του πόδια. Για να διατηρηθεί εκεί όμως οφείλει να είναι ο πιο αποφασιστικός, ο πιο μοχθηρός και -κυρίως- να μην συγχωρεί τίποτα και κανέναν.

Ο ετεροθαλής αδελφός του Bjorn, ανίκητος στις μάχες των τεσσάρων πρώτων κύκλων, δείχνει να είναι χαμένος κάπου ανάμεσα στη βία που συμβαίνει γύρω του και κάποιο περίεργο όραμα. Όσο για τη μητέρα του και μητριά του Ivar; H Lagertha δείχνει γερασμένη, σαν κάτι πολύ κακό να έχει συμβεί, σαν τα χρόνια να έγραψαν πάνω της κι εκείνη είναι πραγματικά αβοήθητη πια.

Τι εξελίξεις να περιμένουμε τελικά στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του History Channel; Αν κρίνουμε από το trailer καταιγιστικές. Όσο δε για το ποιος θα επικρατήσει στη μάχη για την εξουσία στα παγωμένα βασίλεια του Βορρά, το σενάριο δείχνει να οδηγεί προς τη γνωστή φράση από ένα άλλο έργο (βλέπε Highlander) ηρωικής φαντασίας : "There can be only one" -ή όπως ελεύθερα μεταφράζεται στα Ελληνικά, στο τέλος μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος