Το νέο trailer του Dumbo θα συγκινήσει κόσμο

Ο Tim Burton επαναφέρει μία από τις κλασικότερες και πιο ευαίσθητες ιστορίες της Disney.

Ο Μάρτιος του 2019 είναι ο μήνας που επέλεξε η Disney για να κυκλοφορήσει το νέο adaptation για μία από τις καλύτερες όσο και συγκινητικές της ιστορίες: αυτή του Dumbo, του ιπτάμενου ελέφαντα. 

Με την κυκλοφορία του trailer της live-action ταινίας του Tim Burton γίνονται γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, που θα έχει μερικές αποκλίσεις είναι η αλήθεια από την αρχική ιστορία. Από αυτά που μπορούμε να δούμε, ο Dumbo συναντά δύο παιδιά που θα τον βοηθήσουν να ξαναβρεί την μητέρα του, η οποία έχει αγοραστεί από ένα άλλο τσίρκο, στο οποίο είναι διευθυντής ο (κακός) Michael Keaton. O Burton ακολουθεί το βασικό story με το ελεφαντάκι που μπορεί να πετάξει εξαιτίας των μεγάλων αυτιών του αλλά η προσθήκη νέων χαρακτήρων επιφέρει κάποιες αλλαγές. 

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν θα υπάρχει κάτι από το soundtrack του μυθικού πλέον  animated film, που ήταν η τέταρτη ταινία του Walt Disney και είχε κυκλοφορήσει το 1941, αποτελώντας τεράστια εμπορική επιτυχία. Το Dumbo του 1941 είχε κερδίσει Όσκαρ (Best Original Score) καθώς και ειδικό βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών (Best Animation Design).

To Dumbo του Tim Burton αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Μαρτίου 2019, με τους Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.