Το Netflix παίρνει διαζύγιο από την Marvel

The Punisher και Jessica Jones ακολουθούν την τύχη των Daredevil, Iron Fist και Luke Cage.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Φεβρουαρίου 2019

Τα νέα είναι οδυνηρά και σχεδόν κανείς δεν τα περίμενε. Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα ότι τόσο το The Punisher, όσο και το Jessica Jones δεν θα συνεχιστούν να προβάλλονται στη δημοφιλή πλατφόρμα. 

Η συνεργασία που ξεκίνησε το 2013 μεταξύ των Marvel και Netflix περιελάμβανε εκτός από τις προαναφερθείσες σειρές και τα Iron Fist, Luke Cage και Daredevil, καθώς και το Defenders, όπου συναντώνται όλοι οι ήρωες των άνωθεων shows.

Έτσι λοιπόν, το Punisher δεν θα έχει τρίτη σεζόν και το Jessica Jones θα ολοκληρωθεί μόλις τελειώσει ο τρίτος κύκλος. Ο πρωταγωνιστής του Punisher, Jon Bernthal, αποχαιρέτησε ήδη του fans της σειράς μέσω Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Bernthal (@jonnybernthal) on

Ακολούθησαν οι γεμάτες ευχαριστίες ανακοινώσεις του Netflix, που επιβεβαίωσαν τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει μετά από αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline: "Το The Punisher δεν θα επιστρέψει για την τρίτη του σεζόν στο Netflix. Ο Steve Lightfoot και η φανταστική του ομάδα καθώς και το καταπληκτικό cast με επικεφαλής τον Jon Bernthal μας παρέδωσαν μία εξαιρετική και συναρπαστική σειρά, για την οποία όλοι στο Netflix είμαστε και θα είμαστε περήφανοι στο μέλλον" ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα για το Punisher ενώ για το Jessica Jones, η αμερικάνικη εταιρεία τόνισε πως "είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία μας με την Melissa Rosenberg και την Krysten Ritter". 

Από ό,τι φαίνεται, η Marvel θα μεταφέρει σταδιακά όλους τους σούπερ ήρωές της στη νέα streaming πλατφόρμα που ετοιμάζει η Disney (Disney+).

Εκεί, όπου ένα από τα πρώτα projects που θα τρέξουν θα είναι η solo σειρά για τον Loki, τον αδερφό του Thor και τον villain που το MCU λατρεύει να μισεί. Μάλιστα, ο Tom Hiddleston είχε ετοιμάσει ένα μικρό preview μέσω Twitter πριν κάποιους μήνες. 

Καθόλου άσχημο για αρχή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.