Ο Michael Douglas πουλά την έπαυλή του στη Μαγιόρκα

Ένα θαυμάσιο σπίτι του 19ου αιώνα, που κάποτε άνηκε στον αρχιδούκα Luis Salvador de Habsburgo.

Μεταξύ των σπιτιών στα οποία χαλαρώνει ο Michael Douglas, βρίσκεται και μία θαυμάσια έπαυλη στη Μαγιόρκα. Το συγκεκριμένο ακίνητο ίσως είναι και μία απόδειξη ότι τα χρήματα μπορούν να φέρουν την ευτυχία ή τουλάχιστον να βοηθήσουν ώστε να γίνουν μερικά βήματα προς αυτή. Οι εικόνες άλλωστε μαρτυρούν πως πρόκειται για ένα μικρό κομμάτι παραδείσου, σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου.

Ο Michael Douglas πουλά την έπαυλή του στη Μαγιόρκα

Ο 74χρονος ηθοποιός ωστόσο μοιάζει έτοιμος για κάτι διαφορετικό στη ζωή του, γι' αυτό και έχει βάλει πωλητήριο στην εν λόγω έπαυλη. Μάλιστα, ψάχνει για αγοραστή από το 2014, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποιος που να είναι πρόθυμος να την αποκτήσει, έναντι €29.000.000. Η τιμή έχει πέσει αισθητά καθώς στα 2 πρώτα χρόνια αναζήτησης νέου ιδιοκτήτη, το ποσό ανερχόταν στα €50.000.000.

Ο Douglas είχε αγοράσει την έπαυλη, η οποία ονομάζεται S'Estaca, πριν από περίπου 30 χρόνια. Πρόκειται για ένα κτίσμα του 19ου αιώνα και κάποτε άνηκε στον αρχιδούκα Luis Salvador de Habsburgo.

ΕΠΑΥΛΗ ΜΑΪΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ 2
ΕΠΑΥΛΗ ΜΑΪΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ 3
ΕΠΑΥΛΗ ΜΑΪΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ 4

Στον περιβάλλοντα χώρο μπορεί κάποιος να συναντήσει ελαιώνα και αμπέλια, ιδιωτική παραλία και μία εντυπωσιακή πισίνα, ενώ στα ενδότερα υπάρχουν 10 υπνοδωμάτια με 10 μπάνια, γυμναστήριο, δωμάτιο βιβλιοθήκης και play room καθώς και μία master suite με τζάκι. 

Η έπαυλη έχει ανακαινιστεί από τον ίδιο τον Douglas στο μεγαλύτερο μέρος της και εκτείνεται σε 1.000 τμ, έχοντας τη δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 20 ατόμων. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει μάλιστα γυρίσει ένα βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία της έπαυλης.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τύχη στη ζωή σου, σύμφωνα με το TikTok

Παραδόξως, κάποιες από αυτές τις συμβουλές παύλα πρακτικές, βγάζουν νόημα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι σχέση έχει ο Tony Soprano με τον LeBron James

O James Gandolfini είχε υποδυθεί ξανά τον θρυλικό ήρωα σε ένα μικρό βίντεο που έχει όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης