Η Emilia Clarke θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα James Bond

Και γι' αυτό αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο.

Τα βιογραφικά που καταφθάνουν στο γραφείο της Barbara Broccoli είναι αμέτρητα, το ίδιο και οι προτάσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από διάφορες πλευρές. Κάτι απολύτως λογικό αν αντιληφθεί πως ένας εκ των πιο πολυπόθητων ρόλων της κινηματογραφικής ιστορίας σύντομα θα αναζητήσει καινούριο πρόσωπο. Μετά το επερχόμενο No Time to Die και το κύκνειο άσμα του Daniel Craig ως 007, το franchise είναι δεδομένο πως θα αλλάξει κάποιες παγιωμένες αρχές. Μία από τις πιο ριζοσπαστικές προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι αποτελεί το ενδεχόμενο η επόμενη κινηματογραφική εκδοχή του απόλυτου μυστικού πράκτορα να είναι γένους θηλυκού. 

"Παρακολουθούμε άντρες στον ρόλο εδώ και 40 χρόνια, κάντε άκρη επιτέλους και βάλτε μία γυναίκα να τον υποδυθεί. Νομίζω ότι θα είναι εκπληκτικό. Αλλά πιστεύω ότι δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον" είχε τονίσει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του ο Pierce Brosnan.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές και σημαντικές γυναίκες του Χόλιγουντ. Η Emilia Clarke είναι μία από αυτές. "Αν θα ήθελα να παίξω τον James Bond; Εννοείται πως ναι. Σίγουρα. Είναι από εκείνα τα franchises που θα είναι πάντοτε cool" ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της στο περιοδικό Empire η 33χρονη Αγγλίδα ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως "ακόμη κι αν υποδυθείς τον χειρότερο Bond της ιστορίας, θα είσαι πάντοτε μέρος του μύθου και αυτό είναι πραγματικά μοναδικό".

Δεν γνωρίζουμε αν είχε κατά νου τις ταινίες με τον Timothy Dalton ή το "Στην Υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητος" με τον George Lazenby ή ακόμη και το "Ποτέ μην Ξαναπείς Ποτέ" που ήταν η τελευταία -και σίγουρα όχι ιδανική- ερμηνεία του Sean Connery στο ρόλο. Πάντως το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι όλοι, ανεξαρτήτως, επιθυμούν κάποια στιγμή να βρεθούν στη θέση που σύντομα θα μείνει "ορφανή" λόγω της αποχώρησης του Daniel Craig. 

Η αλήθεια είναι πάντως ότι την Emilia Clarke την είχαμε φανταστεί περισσότερο ως ένα άψογο Bond-girl.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.