To total black 70s look του Ewan McGregor

Μεγάλα πέτα στους γιακάδες, ογκώδεις μεταλλικές αγκράφες στις ζώνες και παντελόνια καμπάνα.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 21 Φεβρουαρίου 2020

Το επόμενο βήμα του Ewan McGregor, μετά τις ταινίες "Δρ. Ύπνος", Star Wars: The Rise of Skywalker και "Αρπακτικά πτηνά", δεν είναι κινηματογραφικό - αφορά την επιστροφή του στη μικρή οθόνη ύστερα από την άκρως επιτυχημένη εμφάνισή του στην 3η σεζόν του Fargo. Σε περίπου ένα χρόνο, θα τον δούμε στη μίνι σειρά Simply Halston του Netflix να υποδύεται τον Roy Halston, τον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1970 και έντυσε κάποιους από τους μεγαλύτερους αστέρες της εποχής, από την Elizabeth Taylor και τον Andy Warhol μέχρι την Liza Minelli.

Τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σόου, το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Ryan Murphy και τη σκηνοθεσία ο Dan Minahan (Nip/Tuck, Glee, American Horror Story, American Crime Story, Pose), μόλις ξεκίνησαν και ο φακός απαθανάτισε τον McGregor επί τω έργω με το αντίστοιχο 70s look. Ένα total black σύνολο, αποτελούμενο από δερμάτινο ημίπαλτο με τους χαρακτηριστικούς μεγάλους γιακάδες που ήταν τότε μόδα, μαύρο πουκάμισο με επίσης υπερμεγέθες κολάρο, tailored παντελόνι-καμπάνα και δερμάτινη ζώνη με ογκώδη ασημένια αγκράφα που μας παραπέμπει κατευθείαν στο πληθωρικό στυλ του Liberace. 

To total black 70s look του Ewan McGregor

Κανένα κοτλέ, κανένα καφέ λοιπόν για τον ηθοποιό, που ταξίδεψε πίσω στο 1970 υιοθετώντας μία περισσότερο μαφιόζικη, παρά χίπικη εκδοχή του αντρικού στυλ της θρυλικής εκείνης δεκαετίας.


Φωτογραφίες Jose Perez/Bauer-Griffin

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα