Η μελαχρινή τελειότητα της Olivia Culpo

Ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στο σύμπαν της τέλειας μελαχρινής ομορφιάς.

Η Olivia Culpo από τη Νέα Υόρκη που κλείνει σήμερα 31 χρόνια μίας φαντασμαγορικής ζωής (γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1992, στο Ρόουντ Άιλαντ) κατάφερε να γίνει μία από τις νεότερες Woman We Love το 2012. Ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία την πορεία της και μέσα από διαγωνισμούς ομορφιάς της γειτονιάς της έφτασε να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου: To 2012 στέφθηκε κατά σειρά Miss Rhode Island, Miss USA και τελικά Miss Universe. Η μελαχρινή ομορφιά της Αμερικανίδας είναι αδύνατο να αφήσει τον οποιοδήποτε αδιάφορο, κάτι που κεφαλοποιεί μέσα από εκατομμύρια followers στο Instagram και φωτογραφήσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη.  

Το προφίλ

Ποια όμως είναι πραγματικά η Culpo πίσω από τα φλας των φωτογράφων; Ακολουθούν όλα όσα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της για λογαριασμό του Esquire Mexico μαζί με μία φωτογράφηση που είχε προκαλέσει, όχι άδικα, πάταγο σε κάθε μήκος και πλάτος της Γης.

Η μελαχρινή τελειότητα της Olivia Culpo

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ξυπνάς; Κάποιες μέρες θα είναι ένα όνειρο που είδα το προηγούμενο βράδυ και με τάραξε, που χτύπησε μέσα μου μια ευαίσθητη χορδή. Κάποιες άλλες το να ντυθώ για να πάω για διαλογισμό και υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες που η πρώτη σκέψη που περνά από το μυαλό μου είναι τι θα φάω για πρωινό.

Τι ονειρεύεσαι όταν κλείνεις τα μάτια; Ταξίδια. Ότι γυρίζω όλο τον κόσμο, δοκιμάζω γεύσεις, γνωρίζω πολιτισμούς, ανθρώπους, κουλτούρες. Λατρεύω να ταξιδεύω και είναι κάτι που φροντίζω να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ. Ονειρεύομαι επίσης έναν κόσμο όπου δε θα υπάρχει μοναξιά, θλίψη και πόνος, όπου ο άνθρωπος θα ενδιαφέρεται για το συνάνθρωπο, θα τον νοιάζεται, θα τον φροντίζει, θα τον συμπονά. Αυτή η σκέψη με κάνει να χαμογελώ.

Ολίβια Κούλπο 2

Τι θέλεις να σκέφτονται οι θαυμαστές σου για σένα; Ότι είμαι άνθρωπος και αποζητώ την επικοινωνία και την επαφή, όπως όλοι. Τελικά, μοιάζουμε μεταξύ μας περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε.

Πώς είναι να είσαι fashion instagrammer και ό,τι κάνεις, φοράς ή λες να γίνεται αυτομάτως τάση μόδας; Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχω κάνει διάφορα στυλιστικά ατοπήματα που έχουν περάσει στα ψιλά γράμματα. Παρ’ όλα αυτά, αγαπώ το Instagram και τη δυνατότητα που μου δίνει να επικοινωνήσω στον κόσμο όλα αυτά που μου αρέσουν, να τα βγάλω φωτογραφία και να τα ενσωματώσω στο προσωπικό μου στυλ.

Ολίβια Κούλπο 3

Σε σύγκριση με άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τι σου αρέσει περισσότερο στο Instagram; Μία φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις, γι’ αυτό και μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη φωτογραφία όχι μόνο ως μορφή τέχνης, αλλά και έκφρασης. Το Instagram είναι ένα μέσο αυτοέκφρασης.

Έχεις αισθανθεί ποτέ ανασφαλής με τις φωτογραφίες σου; Πάντα! Όπως προανέφερα, είμαι άνθρωπος και τα αρνητικά σχόλια με πληγώνουν.

Ολίβια Κούλπο 4

Ποιο είναι το πιο δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα σου; Με δυσκολεύουν πάντα οι ερωτήσεις που αφορούν τον εαυτό μου. Δε νιώθω άνετα να μιλάω για μένα. Σε γενικές γραμμές, πάντως, μου αρέσει που αντιμετωπίζω τα πράγματα με αισιοδοξία, γιατί με γεμίζει δύναμη και ελπίδα. Επίσης, δε φοβάμαι να αγαπήσω το διαφορετικό.

Και πού θεωρείς ότι υστερείς; Σε όλα τα άλλα. Αστειεύομαι. Ο διαλογισμός με έχει βοηθήσει να δουλέψω τα μειονεκτήματά μου και να γίνομαι σταδιακά καλύτερη. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να μην είμαι τόσο σκληρή και επικριτική με τον εαυτό μου. Δεν το έχω καταφέρει ακόμα. Το συναίσθημα επικρατεί της λογικής μου.

Ολίβια Κούλπο 6

Τι ανθρώπους θέλεις να έχεις δίπλα σου; Αισθάνομαι άβολα μ’ εκείνους που κρίνουν τους πάντες και τα πάντα και εκφοβίζουν τους γύρω τους. Επιζητώ να έχω στο πλευρό μου ειλικρινείς ανθρώπους, που εμπνέουν εμπιστοσύνη, είναι υποστηρικτικοί και βλέπουν τη μεγάλη εικόνα. Είναι αυτοί που εκπέμπουν πάντα θετική ενέργεια.

Το 2018 σε είδαμε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία Reprisal (2018) με τον Bruce Willis. Η δεύτερη βρίσκεται στα σκαριά; Όχι, ακόμα. Λατρεύω την υποκριτική. Για μένα είναι μια δημιουργική διέξοδος από το μόντελινγκ και την καθημερινότητά μου. Ένα ευχάριστο διάλειμμα για να γνωρίσω άγνωστες δυνατότητές μου και να έρθω σε επαφή με ταλαντούχους ηθοποιούς.

Ολίβια Κούλπο 7

Δεδομένου ότι έχεις μουσική παιδεία με σπουδές στο τσέλο, δε σου έχει περάσει από το μυαλό να ασχοληθείς με τη μουσική στο άμεσο μέλλον; Μεγάλωσα σε μουσική οικογένεια. Η μητέρα μου είναι σπουδαία βιολίστρια. Όταν παίζω τσέλο, χαλαρώνω, χάνομαι μέσα στη μουσική. Αγαπώ, όμως, και το τραγούδι. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ασχοληθώ περισσότερο. Από την άλλη, είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μου.

Υπάρχει κάτι που δεν έχεις κάνει και θέλεις σύντομα να το δοκιμάσεις; Αγαπώ τη μαγειρική, γι’ αυτό και άνοιξα ένα εστιατόριο στη γενέτειρά μου, το Ρόουντ Άιλαντ. Κάποια στιγμή θέλω να ξεκινήσω μαθήματα μαγειρικής και να εξερευνήσω διαφορετικούς πολιτισμούς, τις κουζίνες και τις συνταγές τους.


φωτογραφίες © José Luis Beneyto

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου