Office Diaries | Τα urban αξεσουάρ που με πάνε κυριολεκτικά παντού

Ένας δημοσιογράφος του Esquire μας δείχνει την καθημερινότητά του και τα απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε urban nomad.

Έχεις σκεφτεί πόσο διαφορετική και γρήγορη έχει γίνει η ζωή μας τα τελευταία χρόνια; Αλήθεια, ποια είναι η τελευταία φορά που σκέφτηκες ότι "αν τυχόν γυρίσω σπίτι, δεν ξαναβγαίνω"; Μετά από μια τεράστια περίοδο ακινησίας τα προηγούμενα χρόνια, οι περισσότεροι γύρω μας νιώθουν και είναι ασταμάτητοι. Και έτσι πρέπει να είναι. Για να μπορείς ωστόσο να ανταπεξέλθεις στις συνθήκες, οφείλεις να προσαρμόζεσαι. Και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο όταν φεύγεις από το σπίτι το πρωί και γυρνάς όλη την πόλη.

Είτε σπουδάζεις, είτε εργάζεσαι, γνωρίζεις πολύ καλά ότι η τσάντα είναι μέρος της καθημερινότητας σου. Είναι το μέσο με το οποίο θα βρεθείς από τη μία κατάσταση στην άλλη. Το γραφείο, το πορτοφόλι και ο σύμμαχός σου. Σε ορισμένες περιπτώσεις δε, είναι ακόμα και η γκαρνταρόμπα σου. Για αυτό φρόντισε να επιλέξεις σωστά τον σύμμαχο που σου ταιριάζει. 

Λόγω της δουλειάς μου, όπως αντιλαμβάνεσαι, ταξιδεύω συχνά. Τόσο συχνά, που ένα οποιοδήποτε backpack θα αποτελούσε πρόβλημα. Είναι σημαντικό να έχω στην πλάτη μου κάτι που θα προστατεύει τα αντικείμενα μου και θα με ακολουθεί παντού. Από τις απόκρυφες παραλίες του Αυγούστου, μέχρι τις βροχερές νύχτες του χειμώνα και τις αλπικές πίστες. Η τσάντα σου δεν είναι απλά μία τσάντα. Είναι ο καλύτερος φίλος σου και εκείνος που υπογραμμίζει κάθε στυλ σου. Είτε πας το πρωί στο γραφείο ή στη σχολή, είτε μπαίνεις μαζί της στο μπαρ για ένα ποτό. Η POLO παρουσιάζει φέτος την εντελώς ανανεωμένη urban συλλογή της και εμένα προσωπικά η πληθώρα των επιλογών που μου έδωσε, μου έλυσε τα χέρια. Πρακτική, λειτουργική και ανθεκτική περιλαμβάνει, εκτός από τα διάσημα σακίδια, και μία μεγάλη γκάμα από mini bags που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, καθώς και πολλά είδη ταξιδιού που μπορούν να χρησιμεύσουν ταυτόχρονα ως business bags και χειραποσκευές. 

Office Diaries | Τα urban αξεσουάρ που με πάνε κυριολεκτικά παντούVasilis Mantas

Εγώ επέλεξα το εντυπωσιακό καφέ του σακιδίου Bole NG. Με κέρδισε αμέσως καθώς μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, οπότε μου λύνει τα χέρια κάθε πρωί που ξυπνάω... αναποφάσιστος. Παράλληλα, είναι ευρύχωρο, διαθέτει θήκη για laptop και μου επιτρέπει να κινούμαι με άνεση μέσα στην πόλη. Μαζί του, παίρνει ένα ασορτί τσαντάκι μέσης στο οποίο έχω πάντα συγκεντρωμένα το κινητό, τα κλειδιά και το πορτοφόλι μου, για όλες εκείνες τις στιγμές που θέλω να γλιτώσω χώρο ή απλά επιθυμώ να αφήσω το σάκο στο αμάξι.

POLO Bole NG© Βασίλης Μαντάς

Υπάρχουν φυσικά μέρες που θέλω να έχω μαζί μου τα απολύτως απαραίτητα. Μέρες με μια δύσκολη συνέντευξη ή άλλες που πρέπει απλά να καταγράφω το καθετί που βλέπω με τον παραδοσιακό τρόπο. Χαρτί και μολύβι. Μέρες σαν και αυτές μια compact body bag όπως η Grip, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι. 

POLO Grip© Βασίλης Μαντάς

Υπάρχουν φυσικά και εκείνες οι Παρασκευές που θες να αφήσεις τα πάντα πίσω σου και να φύγεις. Στην κυριολεξία.

poloVasilis Mantas

Για αυτές τις μέρες που το πρωί πρέπει να κάνω τη δουλειά μου, να τρέξω σε συνεντεύξεις και το απόγευμα να ταξιδέψω, επέλεξα το σακίδιο Squad L, που κυριολεκτικά ακόμα και σήμερα μαθαίνω νέες θήκες του. Ό,τι πιο πρακτικό έχω ποτέ φορέσει.

POLO Squad L© Βασίλης Μαντάς

Μην μένεις πίσω. Ζήσε τα όνειρά σου με τη νέα urban συλλογή της POLO.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.