Ένα ρολόι αντάξιο του LeBron James

Η Tissot, ο επίσημος χρονομέτρης του NBA, παρουσίασε ένα μοντέλο εμπνευσμένο από τον μαγικό κόσμο του αμερικανικού μπάσκετ.

O Βασιλιάς LeBron κατέφθασε με άγριες διαθέσεις στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. Σκοπός του; Να κατακτήσει τον τίτλο με τους Lakers, πετώντας από την κορυφή το αδιαφιλονίκητο φαβορί που ακούει στο όνομα Golden State Warriors. Μετά από αυτό -όσο δύσκολο κι αν ακούγεται- ο δρόμος για τον θρόνο του NBA θα μοιάζει ανοιχτός. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό το απίθανο σενάριο μπορεί να γίνει πιθανό εξαιτίας του LeBron.

Μιλώντας όμως για χρόνο, σε ένα πρωτάθλημα που ακόμη κι ένα δέκατο του δευτερολέπτου είναι σημαντικό, έχεις σκεφτεί ποιος είναι υπεύθυνος για την χρονομέτρηση στον μαγικό κόσμο του NBA; Η διάσημη εταιρεία ρολογιών Tissot είναι ο επίσημος χρονομέτρης και των 1000 περίπου αγώνων που γίνονται κάθε χρόνο. Φυσικά, πέρα από αυτόν τον κομβικό ρόλο, κι αφού ένα από τα κορυφαία brand στον χώρο του φρόντισε να σχεδιάσει κι ένα ρολόι αντάξιο το μεγαλύτερου franchise player του πρωταθλήματος, του King James.

Ένα ρολόι αντάξιο του LeBron James

Το T-Touch Expert Solar NBA Special Edition είναι ένα στολίδι για κάθε καρπό με πολύ διαφορετικές χρήσεις, δυνατότητα φόρτισης με την ενέργεια του ήλιου και το χαρακτηριστικό logo της σημαντικότερης μπασκετικής λίγκας του πλανήτη χαραγμένο φαρδιά στην πίσω όψη του. Όσο για τις δυνατότητες χρωμάτων, αυτές έρχονται σε έξι διαφορετικούς συνδυασμούς, όσες κι οι κορυφαίες ομάδες που αντιπροσωπεύονται σε αυτήν την ειδική έκδοση της Tissot: Golden State Warriors, Los Angeles Lakers, San Antonio Spurs, Cleveland Cavaliers, Chicago Bulls και New York Knicks.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος