7 sneakers που κάνουν τη διαφορά

Η λίστα περιλαμβάνει από Vans μέχρι adidas και Reebok. Όχι όμως τα συνηθισμένα μοντέλα τους.

Λευκό ή μαύρο; Κανένα από τα δύο. Οι επιλογές σε sneakers που θα βρεις παρακάτω δεν είναι σίγουρα οι συνηθισμένες. Πρόκειται για μοντέλα που τα χαρακτηρίζει η εκκεντρικότητα και σε καμία περίπτωση η μίνιμαλ αισθητική. Από την Vans και την adidas μέχρι την Nike και οίκους μόδας, όπως ο Balenciaga, παρουσιάζουμε αθλητικά υποδήματα που θα κάνουν τη διαφορά στο καλοκαιρινό σου στυλ. 

Εκκεντρικές sneakers επιλογές για το καλοκαίρι 2020

7 sneakers που κάνουν τη διαφορά
Το skate brand Vans και ο γαλλικός οίκος Kenzo ενώνουν τις δυνάμεις τους, με τον δεύτερο να γεμίζει με τα εμβληματικά ανθισμένα μοτίβα του τα κλασικά sneakers του πρώτου.
ΣΝΙΚΕΡΣ
Φέτος, τα adidas Superstar κλείνουν μισό αιώνα ζωής. Ο ράπερ, παραγωγός και σχεδιαστής μόδας Pharrell Williams συνεργάζεται για άλλη μια φορά με το sports brand και μεταμορφώνει αυτά τα εμβληματικά παπούτσια με νέα υλικά.
ΣΝΙΚΕΡΣ
Ο Maison Margiela ανανεώνει το θρυλικό του μοντέλο Replica και λανσάρει για το αντρικό eshop Mytheresa Men τα Vintage Graffiti sneakers.
ΣΝΙΚΕΡΣ
Το Reebok Zig Kinetica Concept Type2 είναι ένα σαφώς πιο κομψό ζευγάρι αθλητικών υποδημάτων συγκριτικά με το Type1. Διαθέτει την χαρακτηριστική zigzag ενδιάμεση σόλα του brand που λανσαρίστηκε στις αρχές των 00s.
ΣΝΙΚΕΡΣ
Ο οίκος μόδας Valentino λανσάρει τα Garavani Climbers, που ακροβατούν μεταξύ των ορειβατικών αθλητικών υποδημάτων και των δημοφιλών ugly ή αλλιώς dad's ή chunky sneakers. 
ΣΝΙΚΕΡΣ
Τα ugly sneakers δεν θα γνώριζαν μία δεύτερη άνθιση μετά τα 90s, αν δεν υπήρχε ο οίκος Balenciaga που τους χάρισε νέα πνοή. Εδώ, έχουμε το φουτουριστικό μοντέλο Tyrex. Σίγουρα, όχι το πιο κομψό και όμορφο μοντέλο της λίστας. 
ΣΝΙΚΕΡΣ
Το sold out, νέο μοντέλο της Nike, Space Hippie 01 δείχνει πώς το άχρηστο γίνεται χρήσιμο, καθώς είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένα υλικά.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.