Ο Joe Exotic του Tiger King ετοιμάζει σειρά εσωρούχων

Η φυλακή δεν αποτελεί εμπόδιο για τον απόλυτο σταρ του Netflix για το 2020.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 03 Σεπτεμβρίου 2020

Το 2020 είναι μία σπάνια χρονιά και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, με τους λόγους να είναι κάτι παραπάνω από προφανείς, συν το γεγονός πως πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί καθώς έχει ακόμη τρεις μήνες για να φύγει. Είναι όμως και το έτος που έδωσε στο φιλοθεάμον κοινό των Millennials τον Joe Exotic και το Tiger King. Αυτό μπορεί να είναι και ένα από τα ελάχιστα θετικά που κρατάμε.

Επιχειρηματικότητα behind bars

Ο πρωταγωνιστής του θεότρελου ντοκιμαντέρ του Netflix Joseph Maldonado-Passage aka Joe Exotic μπορεί να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ξεκινήσει νέες επιχειρηματικές κινήσεις. Η πιο πρόσφατη εξ' αυτών είναι το λανσάρισμα μίας σειράς εσωρούχων για άντρες και γυναίκες σε συνεργασία με το γνωστό clothing brand Odaingerous. Η συλλογή μάλιστα φέρει τον τίτλο "REVENGE", γεγονός μάλλον τυχαίο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Exotic (@joe_exotic) on

Η γκάμα εσωρούχων έχει το προσωπικό στυλ του απόλυτου πρωταγωνιστή του Netflix για το έτος που διανύουμε, με κάποια σχέδια να είναι κάτι παραπάνω από χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, υπάρχουν πάντοτε εξελίξεις όσον αφορά την ατελείωτη δικαστική διαμάχη του Joe με την Carole Baskin. Η "εχθρός" του cult ειδώλου δικαιώθηκε πριν λίγες εβδομάδες από δικαστήριο της Οκλαχόμα σε μήνυση που είχε υποβάλλει κατά της Greater Wynnewood Development Group του Jeff Lowe (πρώην συνεργάτη του Joe Exotic), κάτι που σημαίνει πως ο περίφημος ζωολογικός κήπος περνά πλέον στην κατοχή της. Ο Lowe θα πρέπει να εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις εντός 120 ημερών και να μετακινήσει όλα τα άγρια ζώα που φιλοξενούνται εκεί. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν για τον entrepreneur από το Κάνσας που αποτέλεσε έναν τοπικό ήρωα (όχι πάντοτε με την καλή έννοια) στην Οκλαχόμα, ο οποίος πια αναζητά ένα νέο δρόμο στην καριέρα (;) του. Ίσως η σειρά εσωρούχων REVENGE να είναι μία καλή αρχή.

Δίχως αμφιβολία, ένα εξαιρετικό δώρο για τα επερχόμενα Χριστούγεννα. Μπορεί και όχι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ανησυχία του Elon Musk για την Ελλάδα

"Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα...".

Έρχοναι μαζικές απολύσεις στην Tesla για 'περισσότερη παραγωγικότητα' λέει ο Elon Musk

Αναμένεται να ξεπεράσουν του 10% του εργατικού δυναμικού της.