Chino shorts για όλο το καλοκαίρι

Οι chino βερμούδες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της καλοκαιρινής αντρικής γκαρνταρόμπας και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο τις καλύτερες για φέτος.

Τα chinos παντελόνια, από τις αρχές τους 19ου αιώνα, παρότι μας φαίνεται ότι αυτό συνέβαινε από κτίσεως κόσμου, αποτελούν ένα από τα πιο βολικά και άνετα staples της αντρικής γκαρνταρόμπας. Όταν όμως έξω κάνει ζέστη και έχει υγρασία, οι αντρικές βερμούδες, πάλι σε chino στυλ, έρχονται να σε σώσουν (από τον καιρό). Φτιαγμένες από τα ίδια ή λίγο πιο δροσερά υφάσματα με τα μακρύτερα 'αδερφάκια' τους, αποτελούν μία κομψή λύση όταν το 'πρωτόκολλο' δεν σου επιτρέπει να βάλεις κάτι πιο casual, π.χ. αθλητικά σορτς. Ας δούμε, λοιπόν, τις καλύτερες chinos βερμούδες για φέτος.

Η κλασική βερμούδα

Chino shorts για όλο το καλοκαίριGap

Υπήρξε μια περίοδος στη δεκαετία του 1990 κατά την οποία τα chinos ήταν το ρούχο της αντρικής γκαρνταρόμπας που χαίρονταν όλοι να το φοράνε. Βασιλιάς σε αυτή την τάση ήταν η Gap, το αμερικανικό brand που συνεχίζει να προσφέρει κλασικές, άνετες βερμούδες σε chino στυλ.

Η βερμούδα που σε κάνει να δείχνεις έτοιμος για διακοπές

CHINOS SHORTSScotch & Soda

Η συγκεκριμένη βερμούδα της Scotch & Soda έχει στενή εφαρμογή και μία υπέροχη λεπτομέρεια στα τελειώματα, που σε κάνει να ταξιδεύεις σε μέρη εξωτικά, όπου κι αν βρίσκεσαι.

> Διάβασε ακόμα: Τα κλασικά στυλ της βερμούδας

Η αβανγκάρντ βερμούδα

CHINOS SHORTSJW Anderson

Είναι μοναδική, το πανί της είναι ελαφρύ, σε κάνει να ξεχωρίζεις και φέρει την υπογραφή JW Anderson. Επίσης έχει χιούμορ και εκπέμπει καλλιτεχνικά vibes.

> Διάβασε ακόμα: Τα denim shorts του καλοκαιριού

Η βερμούδα για κάθε μέρα

CHINOS SHORTSJ.Crew

Η συγκεκριμένη βερμούδα έχει την υπερδύναμη του να μην καταλαβαίνει από μόδες, καθώς παραμένει ένα από τα bestsellers του αγαπημένου μας brand J.Crew. Αυτή η υπερδύναμη μάλλον οφείλεται στο πατρόν της και στο ελαστικό, ανθεκτικό και άνετο πανί από το οποίο είναι φτιαγμένη.

Η καλύτερη βερμούδα με πιέτες

CHINOS SHORTSAlex Mill

Οι βερμούδες με πιέτες κάπως αλλάζουν τη σιλουέτα του σώματος, γι' αυτό και δεν αισθάνονται όλοι οι άντρες άνετα όταν τις φορούν. Αυτή του brand Alex Mill, πάντως, είναι από τις πολύ καλές επιλογές σε περίπτωση που θέλεις να δώσεις στην πιέτα μία ευκαιρία.

 

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.