Το σταυρωτό κοστούμι του David Beckham

Ο πιο σύγχρονος τρόπος για να το εντάξεις σε κάθε επίσημη εμφάνισή σου.

Μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο το κοστούμι με το δίκουμπο σακάκι, ωστόσο το double breasted suit συγκαταλέγεται στα βασικά κοστούμια της αντρικής γκαρνταρόμπας. Αν και η στιβαρή γραμμή του έχει συνδεθεί με άντρες μεγαλύτερης ηλικίας και με μία old school αισθητική, τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στο σύγχρονο tailoring, χάρη σε τύπους όπως ο David Beckham που γνωρίζουν πώς να το εντάξουν στο προσωπικό τους στυλ με τον πιο cool και up to date τρόπο. 

Εν αντιθέσει με τον κλασικό συνδυασμό του με πουκάμισο και/ή χωρίς γραβάτα, ο Becks προτίμησε να ταιριάξει το σταυρωτό κοστούμι με μονόχρωμο t-shirt, ώστε να απαλύνει την αυστηρότητά του, πραγματοποιώντας δύο εμφανίσεις που υποδεικνύουν τις δύο επιλογές που αξίζει να κάνεις όταν θέλεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο στυλ κοστουμιού. 

Στην πρώτη επένδυσε σε ένα σκούρο μπλε double breasted suit το οποίο συνδύασε με t-shirt στην ίδια απόχρωση, συνθέτοντας ένα μονόχρωμο σύνολο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Στην δεύτερη εμφάνιση προτίμησε το μοναδικό print που αγαπά το σταυρωτό κοστούμι, το καρό και το ταίριαξε με ένα καφέ μπλουζάκι, λόγω των γήινων χρωμάτων του outfit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Απλός και κομψός ο Becks χωρίς να φαίνεται ότι το πολυπροσπαθεί. 


Κεντρική φωτογραφία © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα