Το νέο βιβλίο του Bob Dylan είναι αφιερωμένο στα Dunkin’ Donuts

Ο θρυλικός μουσικός είναι προφανώς μεγάλος λάτρης των γλυκών.

Πέρα από θρυλικός μουσικός, είναι και εξαιρετικός γραφιάς, με στίχους που παραπέμπουν σε ποιητή. Ο Bob Dylan έχει λέξεις που δεν έχουν χωρέσει στα εκατοντάδες τραγούδια του και φαίνεται πως είναι και δεινός συγγραφέας. Το νέο βιβλίο του Bob Dylan "The Philosophy of Modern Song" κυκλοφόρησε επίσημα χθες, και εκτός από τις σκέψεις του θρυλικού μουσικού για περισσότερα από 60 τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, περιέχει μια αποκάλυψη για τις προτιμήσεις του στα γλυκά. Συγκεκριμένα, η σελίδα αφιέρωσης του βιβλίου περιλαμβάνει μια γραμμή που ευχαριστεί "όλο το πλήρωμα στα Dunkin' Donuts".


Οι ξεχωριστές αφιερώσεις του Bob Dylan

"Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον φίλο μου, τον ψαρά Eddie Gorodetsky, για όλες τις συνεισφορές και το εξαιρετικό πηγαίο υλικό, τον Sean Manning, τον Jackie Seow, τον Sal και τον Jeremy the Hot Rod Kings, όλο το πλήρωμα στο Dunkin' Donuts, τον P.K. Ferguson, και τον Jonathan Karp για τον ακλόνητο ενθουσιασμό του, τις εξειδικευμένες συμβουλές του και την ενθάρρυνσή του να επιμείνω σε αυτό, ο οποίος είπε όλα τα σωστά πράγματα τη σωστή στιγμή όταν έπρεπε να τα ακούσω", αναφέρει η αφιέρωση του Dylan.

> Διάβασε ακόμη: Ο Bob Dylan μόλις κυκλοφόρησε το δικό του ουίσκι

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Bob Dylan αναφέρεται στους υπαλλήλους της αλυσίδας ή αν έχει μια ομάδα φίλων που αγαπούν τα ντόνατ και με τους οποίους κάνει τακτικά παρέα στο τοπικό Dunkin', αλλά όπως και να έχει, έχει πλάκα να φανταστείς να περπατάς εκεί για να πάρεις ένα κουτί Munchkins και να πέφτεις πάνω στον κάτοχο του Νόμπελ Λογοτεχνίας του 2016 να απολαμβάνει έναν καφέ και ένα cruller ενώ χρησιμοποιεί το δωρεάν wifi τους για να δουλέψει το βιβλίο του. 

"Η φιλοσοφία του σύγχρονου τραγουδιού θα μπορούσε να έχει γραφτεί μόνο από τον Bob Dylan", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκδότης Simon & Schuster. "Η φωνή του είναι μοναδική και το έργο του μεταφέρει τη βαθιά εκτίμηση και κατανόηση που τρέφει για τα τραγούδια, τους ανθρώπους που ζωντανεύουν αυτά τα τραγούδια και τι σημαίνουν τα τραγούδια για όλους μας".

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.