Το BBQ Summer Party έρχεται με ψητά, κρύες μπύρες & εκπλήξεις

Το πιο λαχταριστό open event έρχεται στο Μαρούσι.

Γράφει: Esquire Editors 28 Ιουνίου 2023

Την Τετάρτη το απόγευμα στις 5 Ιουλίου η οδός Πεντέλης στο Μαρούσι θα γεμίσει μυρωδιές από ψητά μπιφτέκια για burgers, μπριζόλες και ωριμασμένα κρέατα, hot dog και πολλά άλλα που θα ψήνονται συνεχώς στην KYSO -το μεγαλύτερο BBQ shop της Αττικής που έχει τα πάντα για το ψήσιμο- γιορτάζοντας τον ερχομό του καλοκαιριού με μια παρτάρα για επιλεκτικούς ουρανίσκους.

Το BBQ Summer Party της KYSO έρχεται για δεύτερη χρονιά για να ενώσει όλους τους καλοφαγάδες της Αττικής και τα έχει κανονίσει όλα, ώστε να δώσει λίγο γεύση σε ένα κατά τα άλλα βαρετό απόγευμα Τετάρτης.

Στο event που τον συντονισμό και την παρουσίαση των microevents του έχουν αναλάβει οι The Eaters, που εδώ και χρόνια μας προτείνουν τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας για φαγητό και ποτό, θα ρέουν άπειρες δροσερές μπύρες Kaiser, αλλά και μερικά εξαιρετικά κρασιά από το κτήμα Σκούρα, ενώ ο Grill Master της Weber, Μάνος Πιθάρας, γνωστός και ως ο κέρβερος της φωτιάς, μαζί με τον σεφ Νίκο Ντάνο θα αναλάβουν να μας κρατήσει όλο το απόγευμα χορτάτους, φτιάχνοντας mini burgers, hot dogs και άλλα πολλά. Και φυσικά όλα κερασμένα από την KYSO.

Το BBQ Summer Party έρχεται με ψητά, κρύες μπύρες & εκπλήξεις

Στο χώρο θα περιφέρονται και μερικές πίτσες από την πιτσαρία pizzaiolo που φημίζεται στον Χολαργό. Βρες την τοποθεσία του party εδώ. Τι θα ζήσουμε BBQ Summer Party;

LIVE Cooking από τους καλύτερους

Μερικοί από τους καλύτερους μάγειρες της μαγειρικής σκηνής της Ελλάδας θα βρίσκονται στο Summer BBQ Party για να μας χαρίσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες και να μας δείξουν από κοντά τα κόλπα τους που κάνουν τα φαγητά τους όσο νόστιμα φαίνονται.

Συγκεκριμένα:

  • Θα είναι εκεί ο αναγνωρισμένος chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, που θα μας καθηλώσει με την επίδειξη ιδιαίτερων κοπών ωριμασμένων κομματιών κρέατος από το βραβευμένο κρεοπωλείο, Μπούμπας.
  • Ο Δημήτρης Παπαζυμούρης, ο εξαιρετικός μάγειρας που έχει αναβαθμίσει τις μαγειρικές ικανότητές μας μέσα από το blog του, Cucina Caruso, θα μας μυήσει στα μυστικά της αυθεντικής γεύσης.
  • Ο σταράτος Γιώργος Μαυρόπουλος, γνωστός και ως George the Hungry Guy, που μας κάνει να πεινάμε καθημερινά με τα εκπληκτικά του βίντεο, θα μας δείξει τις συνταγές από 2 λαχταριστά burgers.
  • Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μας Αγγελική Τσουκαλά, που έγινε γνωστή μέσω του Master Chef και μας γοητεύει με τις απλές, μαμαδίστικες και τόσο λαχταριστές συνταγές της.

Στο BBQ θα φάμε και θα ξαναφάμε…και θα ξαναφάμε

Διαγωνισμοί

Οι The Eaters, καθώς και όλοι οι μάγειρες που θα στελεχώσουν το open event θα κληρώσουν πολλά δώρα για τους παρευρισκόμενους. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από ψησταριές από τον κολοσσό του ψησίματος, την Weber, top μαντεμένια σκεύη της LODGE και δωροεπιταγές KYSO θα δοθούν σε κάποιους τυχερούς.

DJs, παιχνίδια και πολλά άλλα

Καθ' όλη τη διάρκεια του party, θα παίζουν μουσικάρες για να δίνουν ρυθμό στο απόγευμά μας, ενώ κάθε τόσο θα γίνονται microevents και παιχνίδια όπως: blind tasting, στο οποίο κάποιο θα κληθούν να καταλάβουν σε τι ψησταριά έχει ψηθεί το κρέας: ψησταριά κάρβουνου ή υγραερίου, το "Ψήσε Μαζί μας” για να δοκιμάσει ο καθένας τις grilling ιδιότητές του. Περισσότερα για το BBQ Summer Party θα μάθεις εδώ.

Το BBQ Summer Party θα είναι και τέλεια αφορμή και ευκαιρία για λίγη ενημέρωση από τους ειδικούς, αφού στον χώρο της KYSO θα υπάρχουν άνθρωποι της Weber, της Lodge και της Yeti, για να μας εξηγήσουν ό,τι χρειαζόμαστε για τα προϊόντα τους.

MORE INFO

  • Ωράριο event: Ελάτε όποτε θέλετε από τις 17:00 μέχρι τις 22:00
  • Ημερομηνία: Τετάρτη 5 Ιουλίου
  • Διεύθυνση: Οδός Πεντέλης 25, Μαρούσι (KYSO)
  • Free entrance

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης