Δείτε τα νέα video clips της μπάντας του Keanu Reeves

Οι alternative rockers DOGSTAR με μπασίστα και ιδρυτή τον δημοφιλή ηθοποιό επιστρέφουν μετά από 21 χρόνια με νέο άλμπουμ, videos και αμερικανική περιοδεία.

Αν ακολουθούσες την alternative μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’90 και των αρχών του 2000, θα είχες ακούσει και τους DOGSTAR, μία indie rock μπάντα από το Los Angeles που δεν έκανε μεγάλη επιτυχία αλλά έτυχε της προσοχής όλων των media για έναν σημαντικό λόγο: είχε για ιδρυτικό μέλος και μπασίστα τον διάσημο ηθοποιό Keanu Reeves.

Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που διαλύθηκαν, οι DOGSTAR επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και αμερικανική περιοδεία. Η τριάδα που γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 μέσα από τα – πολύ καλά - άλμπουμ ‘Our Little Visionary’ (1996) και ‘Happy Ending’ (2000), βρίσκεται ξανά μαζί: Keanu Reeves στο μπάσο, Robert Mailhouse στα drums, Bret Domrose στην κιθάρα και φωνή.

Το νέο τους άλμπουμ που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο τιτλοφορείται ‘Somewhere Between The Power Lines And Palm Trees’ και εμείς βλέπουμε με ενδιαφέρον έναν super star του κινηματογράφου σαν τον Keanu Reeves και έναν από τους πιο ‘προσγειωμένους’ ανθρώπους του Χόλιγουντ, να βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο που τον γεμίζει εσωτερικά, τη μουσική.

Πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ, ας πάρουμε μία γεύση από τους νέους DOGSTAR μέσα από τα φρέσκα video clips για τα τραγούδια ‘Everything Turns Around’ και ‘Breach’.

Να πέσουν τα videos

Οι DOGSTAR ιδρύθηκαν το 1991, όταν ο Keanu Reeves συνάντησε τυχαία σε ένα supermarket τον Robert Mailhouse και του έπιασε συζήτηση με αφορμή την μπλούζα των Detroit Red Wings που φορούσε ο δεύτερος (σαν μεγάλος fan του hockey που είναι ο Keanu Reeves). Αναπτύχθηκε φιλία μεταξύ των δύο άγνωστων μέχρι τότε νεαρών ανδρών, άρχισαν να τζαμάρουν και να παίζουν μαζί hockey. Κάπως έτσι, μπήκαν τα θεμέλια για τη δημιουργία των DOGSTAR.

"Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε ένα καλύτερο τραγούδι από το ‘Everything Turns Around’ για να σας συστήσουμε ξανά τους DOGSTAR και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως και σε εμάς. Είναι πιασάρικο και αρκετά ποπ, ένα ρεφρέν που ροκάρει, έχει μία indie ευαισθησία και οι στίχοι λένε μία ειλικρινή και εμψυχωτική ιστορία. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια να το παίζουμε ζωντανά και δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξεκινήσει η περιοδεία" δήλωσε η μπάντα.


Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης