Ο David Byrne μετάνιωσε για τη διάλυση των Talking Heads

Να υπενθυμίσουμε πως οι Talking Heads διαλύθηκαν το 1991.

Γράφει: Esquire Editors 19 Αυγούστου 2023

Η επικείμενη επανακυκλοφορία του κλασικού Stop Making Sense του 1984 του μουσικού συγκροτήματος Talking Heads -που θεωρείται παγκοσμίως ως μια από τις καλύτερες ταινίες συναυλιών που έχουν γίνει ποτέ- έχει φέρει στο προσκήνιο το γκρουπ περισσότερο από ό,τι ήταν εδώ και δεκαετίες. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μία μέρα αφότου ανακοινώθηκε ότι τα τέσσερα μέλη θα είναι μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά από το 2002 για να απαντήσουν σε ερωτήσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ο frontman/τραγουδοποιός του συγκροτήματος David Byrne εξέφρασε τη λύπη του για τον τρόπο με τον οποίο διαλύθηκε το γκρουπ στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

   

"Νεότερος δεν ήμουν τόσο ευχάριστος. Όταν δούλευα για τις εμφανίσεις των "Talking Heads", ήμουν λίγο τύραννος", είπε στο περιοδικό People. "Και μετά έμαθα να χαλαρώνω και έμαθα επίσης ότι, όταν συνεργάζομαι με ανθρώπους, και οι δύο πλευρές παίρνουν περισσότερα εάν υπάρχει καλή σχέση αντί να λέω σε όλους τι να κάνουν".

"Νομίζω ότι [το τέλος] ήταν κάπως άσχημο" πρόσθεσε.

   

Τα άλλα μέλη του γκρουπ -οι συνιδρυτές Chris Frantz και Tina Weymouth  (που είναι παντρεμένοι) και ο Jerry Harrison- έχουν αναφερθεί συχνά στο παρελθόν στη συμπεριφορά του Byrne. Ο Frantz έριξε αρκετές βολές κατά του Byrne στα απομνημονεύματα του 2020 "Remain in Love".

   

Ο Byrne λέει τώρα: "Έχω μετανιώσει για το πώς το χειρίστηκα. Δεν νομίζω ότι το έκανα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά νομίζω ότι ήταν κάπως αναπόφευκτο αυτό να συμβεί ούτως ή άλλως. Έχουμε μια εγκάρδια σχέση τώρα. Είμαστε σε επαφή, αλλά δεν κάνουμε παρέα".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης