Ξέρουμε ποιοι θα εμφανιστούν φέτος στο Super Bowl

Κάπως λίγο μας έλειψαν οι JLo και Shakira.

Το Super Bowl του 2024 είναι προ των πυλών. Με το εναρκτήριο λάκτισμα να απέχει λιγότερο από ένα μήνα, έχουμε επιτέλους το πρόγραμμα των εμφανίσεων της βραδιάς.

Ο Usher θα "απασχολήσει" το γήπεδο στο ημίχρονο, αλλά δεν είναι ο μόνος διάσημος που θα δούμε. Η Reba McEntire, ο Post Malone και η Andra Day αποκαλύφθηκαν επίσης ως συμμετέχοντες.

Αγώνας αμερικανικού ποδοσφαίρου ή συναυλία;

Το Super Bowl αφορά φυσικά στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι ένας ειδικός αγώνας, που διεξάγεται κάθε χρόνο για να αναδειχθεί ο νικητής της σεζόν του National Football League (NFL). Είναι το δημοφιλέστερο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ και το δεύτερο δημοφιλέστερο παγκοσμίως, μετά τον τελικό του Champions League.

Όμως είναι παράδοση πλέον να διοργανώνεται στο ημίχρονο και μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες στον κόσμο με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες.

Φέτος, ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2024 στο στάδιο Allegiant στο Λας Βέγκας. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιες ομάδες θα παίξουν, αλλά ξέρουμε ότι θα έχουμε θέαμα.

Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν

Η σταρ της country, Reba McEntire, θα τραγουδήσει φέτος τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, το The Star-Spangled Banner. Πρόκειται, κατά κάποιον τρόπο, για μια στιγμή ολοκλήρωσης για την 68χρονη ερμηνεύτρια. Πριν από σχεδόν 50 χρόνια, τραγούδησε το The Star-Spangled Banner στο National Finals Rodeo του 1974 στην Οκλαχόμα Σίτι, όταν ήταν νέα στη μουσική σκηνή.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την εμφάνισή της στο Ροντέο μαζί με μια αφίσα του Super Bowl στο X (πρώην Twitter) για να γιορτάσει το επίτευγμά της. Σε μια άλλη ανάρτηση, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία αυτή. "Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε κάτι τόσο μεγάλο και ιστορικό όπως το Super Bowl που έρχεται για πρώτη φορά στο Λας Βέγκας", έγραψε η McEntire.

Το αστέρι του εξώφυλλου του αμερικανικού Esquire για την 90ή επέτειο, ο Post Malone, επιλέχθηκε να τραγουδήσει το America the Beautiful. Ο καλλιτέχνης που βρίσκεται στην κορυφή των charts είναι γνωστός για τα τραγούδια Sunflower (feat. Swae Lee), Psycho (feat. Ty. Dolla $ign) και Better Now.

Η τραγουδοποιός Andra Day επιλέχθηκε να ερμηνεύσει το Lift Every Voice and Sing. Ανακοίνωσε την εμφάνισή της στο Instagram, γράφοντας: "Ειρήνη και ευχές!!! Θα τραγουδήσω στο Super Bowl! Είμαι ευγνώμων! Ευχαριστώ, Θεέ μου".

Ο Adam Blackstone -ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Nicki Minaj και τον Justin Timberlake- ανέλαβε την παραγωγή των The Star-Spangled Banner και Lift Every Voice and Sing.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης