Ο Lenny Kravitz μόλις απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

"Σημαίνει τα πάντα", είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Γράφει: Esquire Editors 14 Μαρτίου 2024

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός Lenny Kravitz τιμήθηκε με το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Το αστέρι με τον αριθμό 2.774 τοποθετήθηκε στην οδό 1750 Vine Street, μπροστά από τον ιστορικό πύργο της Capitol Records, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η κόρη του, Zoë Kravitz και ο Denzel Washington μίλησαν για εκείνον στην εκδήλωση ενώ ο τραγουδιστής απολάμβανε τη μοναδική του στιγμή, αναφέρει το People.

"Είναι απίστευτη τιμή να βρίσκομαι σε αυτή την οδό. Το να βρίσκομαι με όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους που έχουν κάνει απίστευτα πράγματα στη ζωή τους είναι τιμή" είπε ο Kravitz σε δηλώσεις του στο περιοδικό.

"Ποτέ δεν το σκέφτηκα. Όπως είπα, όταν ήμουν παιδί, περπατούσα πάνω-κάτω σε αυτούς τους δρόμους, αλλά πάντα σκεφτόμουν πού θα κοιμηθώ εκείνη τη νύχτα. Το να το έχω τώρα αυτό το αστέρι το νιώθω τόσο σουρεαλιστικό και είμαι πραγματικά ευγνώμων" συμπλήρωσε.

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρών η Marla Gibbs και οι Channing Tatum και Verdine White.

"Σημαίνει τα πάντα" είπε ο ίδιος για το γεγονός ότι ήταν περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα στην τελετή. "Το αστέρι είναι ένα όμορφο πράγμα, αλλά αν δεν είχα τους ανθρώπους με τους οποίους θα το μοιραζόμουν, δεν θα ήταν το ίδιο. Το να έχω τόσους πολλούς εδώ που με γνωρίζουν σε όλη μου τη ζωή και που περπάτησαν μαζί μου αυτό το ταξίδι είναι το πραγματικό δώρο".

Ο τέσσερις φορές βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής ετοιμάζει το 12ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Electric Blue Light το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου προτού ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία σε 13 χώρες το φετινό καλοκαίρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης