H Kristen Stewart μεταμορφώθηκε σε Πριγκίπισσα Diana

Είναι μακράν η πιο πειστική εκδοχή της "Πριγκίπισσας του λαού" που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 28 Ιανουαρίου 2021

Πάνω που είχαν καταλαγιάσει κάπως οι συζητήσεις για το ποσοστό της αλήθειας που κρύβει μέσα της η 4η σεζόν του The Crown και ενόσω συνεχίζεται η έρευνα για το αν η Πριγκίπισσα Diana έπεσε όντως θύμα εκβιασμού από το δημοσιογράφο Martin Bashir για την περιβόητη αποκαλυπτική συνέντευξή της στο BBC, η "Πριγκίπισσα του λαού" επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Αυτή τη φορά, ο λόγος είναι η Kristen Stewart. Η εταιρεία παραγωγής Neon, η οποία έχει αναλάβει τη δημιουργία του φιλμ Spencer με επίκεντρο το διαζύγιο των royals, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα της μεταμόρφωσης της 31χρονης ηθοποιού σε Diana. Η ομοιότητά τους είναι τόσο εμφανής ώστε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες. Για την ιστορία, το outfit της Stewart βασίστηκε σε μία εμβληματική εμφάνιση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας από επίσκεψή της σε ιατρική μονάδα στο Σέφιλντ το 1986.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEON (@neonrated)

Ένας ακόμη "πονοκέφαλος" για το παλάτι, τον Πρίγκιπα Κάρολο και τη Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται ήδη δηλαδή στα σκαριά, καθώς το γεγονός ότι η Stewart δείχνει να έχει μπει (και εξωτερικά) στο πετσί του ρόλου αναμένεται να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την ταύτιση της σεναριακής πλοκής με την πραγματικότητα από το κοινό.

Ακριβώς επειδή λοιπόν, κανένα σενάριο -όχι κατά παραγγελία τουλάχιστον- δεν αφηγείται "αγιογραφίες", η βασιλική οικογένεια θα πρέπει για δεύτερη φορά να μαζέψει τα άπλυτα του Καρόλου και να περισώσει την εικόνα και τη δημοτικότητά της από ένα σοβαρό -κινηματογραφικό στην προκειμένη- πλήγμα.

Στο μεταξύ, ο Pablo Larrain στο παρελθόν εξήγησε τι ήταν αυτό που είδε στη Stewart και την επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο: "Η Kristen είναι μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς των ημερών, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, να είναι πολύ μυστηριώδης και πολύ ευαίσθητη και βασικά πολύ σκληρή, επίσης, πράγμα που είναι αυτό που χρειαζόμαστε". Η ίδια η Stewart με τη σειρά της, σε δηλώσεις της στο ET τον περασμένο Νοέμβριο, δήλωσε ενθουσιασμένη για το ρόλο που κλήθηκε να ερμηνεύσει: "Πρόκειται πραγματικά για ένα πρότζεκτ που απαιτεί πολλή σκέψη. Υπάρχουν τόσες πολλές προοπτικές της ίδιας και της ιστορίας της… Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο".

Το υπόλοιπο καστ της ταινίας απαρτίζεται από τους Sally Hawkins, Sean Harris, Sean Harris και Timothy Spall, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2021.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης