Ο Michael Gandolfini είναι ο Tony Soprano στα νιάτα του

O 21χρονος γιος του James Gandolfini μπαίνει στα παπούτσια του πατέρα του για το prequel της θρυλικής σειράς The Sopranos, The Many Saints of Newark.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 02 Φεβρουαρίου 2021

Πόσο δύσκολο είναι να μπεις στα παπούτσια του πιο δυνατού χαρακτήρα που γράφτηκε ποτέ για την αμερικανική τηλεόραση; Ειδικά αν τον εν λόγω ρόλο έχει υποδυθεί ο πατέρας σου; Τις απαντήσεις καλείται να δώσει ο Michael Gandolfini, γιος του αδικοχάμενου James Gandolfini, που θα είναι ο πρωταγωνιστής στο The Many Saint of Newark. Πρόκειται για το prequel του The Sopranos που μας γυρνάει αρκετές δεκαετίες πίσω όταν ο Tony Soprano ήταν έφηβος.

Για την ταινία του Alan Taylor και του David Chase κυκλοφόρησε νέο υλικό, στο πλαίσιο του "Same Day Premieres” trailer της Warner Bros., για όλες τις πολυαναμενόμενες παραγωγές της που θα κάνουν ταυτόχρονα πρεμιέρα σε κινηματογράφους και streaming, μέσω του HBO Max. Εκτός από το The Many Saints of Newark, στο promo video περιλαμβάνονται ακόμη σκηνές και από τα Dune, The Suicide Squad, Space Jam, Mortal Kombat και όλες τις υπόλοιπες ταινίες του 2021.

Ο 21χρονος ηθοποιός που ακολουθεί (κατά γράμμα) τα βήματα του πατέρα του δεν είχε δει μέχρι την οντισιόν ούτε ένα λεπτό από το θρυλικό tv show του HBO. Μετά από αυτήν, όμως, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν ότι έπρεπε να παρακολουθήσει κάθε δευτερόλεπτο της σειράς. Ξανά και ξανά. Μέχρι να χωνέψει για τα καλά ποιος ήταν ο Tony Soprano.

Τώρα, και παρ' όλες τις καθυστερήσεις εξαιτίας της Covid-19, το prequel είναι σχεδόν έτοιμο. Μένουν μόνο πια οι λεπτομέρειες για την πρεμιέρα που μεταφέρθηκε εξαιτίας της πανδημίας τον Σεπτέμβριο του 2021.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης