Στα σκαριά sequel για το Wedding Crashers

Owen Wilson, Vince Vaughn και Isla Fisher σε νέες περιπέτειες.

Από ό,τι φαίνεται, μία από τις πιο αξιόλογες κωμωδίες των '00s, το Wedding Crashers, 16 χρόνια μετά την πρεμιέρα του πρόκειται να αποκτήσει sequel λίαν συντόμως. παίρνει επιτέλους μια συνέχεια 16 χρόνια μετά την πρώτη της πρεμιέρα στα θέατρα. Στο μεταξύ, οι Owen Wilson, Vince Vaughn και Isla Fisher - που μας είχαν προειδοποιήσει από το 2016 για αυτήν την εξέλιξη- θα βρίσκονται και πάλι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους με την παραγωγή του Wedding Crashers 2 να αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Αύγουστο. 



Τα ευχάριστα νέα διέρρευσαν μέσω ενός tweet του χρήστη @Jasonosia που εκμαίευσε την πληροφορία από το Production Weekly.

Οι πρώτες πληροφορίες

Πέρα από τους προαναφερθέντες, στην ταινία θα πάρει μέρος και η Rachel McAdams. Η παραγωγή της στο μεταξύ, θα ακολουθήσει τους μετα-πανδημικούς ρυθμούς που έχουν επιβληθεί από τις πλατφόρμες streaming και σύμφωνα με τους οποίους οι ταινίες φτάνουν γρηγορότερα στο σαλόνι μας, από ό,τι συνέβαινε μέχρι πρότινος στη μεγάλη οθόνη. Όλα τα διαδικαστικά φέρεται να έχει αναλάβει το HBO Max, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία σχετική επίσημη ανακοίνωση από τη Warner Bros., τη New Line ή κάποιον από τους συντελεστές. 

Αν όντως ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε ο Vince Vaughn σε συνέντευξή του στο CinemaBlend το 2020, μας έχει ήδη προϊδεάσει για το θέμα του sequel: 

"Ποτέ δεν πήγα και έκανα sequel σε πολλές από αυτές τις ταινίες (που βγήκαν) εκείνη την περίοδο, επειδή ένιωθα ότι κυνηγούσαμε απλώς μια επιτυχία. Αλλά αυτό που μου αρέσει σχετικά με το πού θα μπορούσαν να είναι οι Crashers, είναι ότι υπάρχει κάτι στην παρούσα φάση που με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά… σε πολλές από αυτές τις κωμωδίες, ακόμη και σε κάτι όπως το Wedding Crashers, είναι σα να ψάχνεις για πράγματα που νομίζω ότι είναι αληθινά στη ζωή μας, αλλά η κωμωδία είναι υπερβολική δέσμευση σε παράλογο βαθμό".

Σε περίπτωση που τα γυρίσματα ξεκινήσουν στην ώρα τους, το πιο πιθανό είναι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στους κινηματογράφους προς το τέλος του 2022. Μέχρι τότε, ρίξε μια ματιά στις ατάκες της ταινίας που μας έχουν μείνει αξέχαστες.


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης