Eternals, το πρώτο μεγάλο flop της Marvel

Οι κριτικοί το χαρακτηρίζουν από απογοητευτικό έως ανούσιο.

Γράφει: Esquire Editors 29 Οκτωβρίου 2021

Και ενώ δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τις συγκλονιστικές εμφανίσεις της Angelina Jolie στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας Eternals, οι κριτικοί φαίνεται να αδιαφορούν για τη γοητεία της διάσημης ηθοποιού και επικεντρώνονται στην ταινία, ξεχνώντας τη λάμψη των πρωταγωνιστών της.

H ταινία

Το Eternals της Marvel καλωσορίζει μια νέα ομάδα Υπερηρώων του MCU. Η επική ιστορία που διατρέχει χιλιάδες χρόνια, έχει για πρωταγωνιστές μια ομάδα αθάνατων ηρώων που αναγκάζονται να αποκαλυφθούν ώστε να συνεργαστούν εκ νέου ενάντια στον παλαιότερο εχθρό της ανθρωπότητας, τους The Deviants.  

> Διάβασε ακόμη: 20 ταινίες για το φθινόπωρο

Στην ταινία πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξαιρετικά δημοφιλών ηθοποιών όπως ο Richard Madden στο ρόλο του παντοδύναμου Ikaris, η Gemma Chan στο ρόλο της Sersi που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani στο ρόλο του Kingo που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff στο ρόλο της Makkari που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry στο ρόλο του ευφυή εφευρέτη Phastos, η Salma Hayek στο ρόλο της σοφής και πνευματικής αρχηγού Ajak, η Lia McHugh στο ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και πάνσοφης Sprite, ο Don Lee στο ρόλο του παντοδύναμου Gilgamesh, ο Barry Keoghan στο ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig, και η Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena. Ο Kit Harington ενσαρκώνει τον Dane Whitman.

Οι κριτικοί το ξέσκισαν

"Απογοητευτικό και ανούσιο"  χαρακτήρισαν το σενάριο οι κριτικοί, κατακεραυνώνοντας την σκηνοθέτη Κλόι Ζάο, η οποία στην περσινή απονομή των Όσκαρ, τιμήθηκε με το Όσκαρ Σκηνοθεσίας, για την εξαιρετική της δουλειά στην ταινία "Nomadland".

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή της Angelina Jolie στον ρόλο του ηθοποιού και μάλιστα σε αυτόν μίας σούπερ ηρωίδας, αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία.

Από: Womantoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.