Τα Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ, η Ιερότητα του Βουνού και ό,τι νέο έρχεται στα σινεμά

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Γράφει: Esquire Editors 10 Απριλίου 2022

Επιστροφή στο μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ προσεχώς στις σκοτεινές αίθουσες. Μεταξύ άλλων, στις ταινίες της εβδομάδες, υπάρχουν φανταστικά ζώα, ένα ιερό βουνό κι ένα ενθύμιο. 

Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ

Ο Τζουντ Λο παίρνει το μαγικό ραβδί του για να κατατροπώσει το Μαντς Μίκελσεν. Το τρίτο κεφάλαιο των περιπετειών του Νιούτ Σκαμάντερ (Έντι Ρεντμέιν) μας προετοιμάζει για μια καταμέτωπο επίθεση ανάμεσα στον πανίσχυρο μάγο Ντάμπλντορ και το διαβολικό Γκρίντελβαλντ (Μίκελσεν), καθώς στο φόντο πρόκειται να ξεσπάσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Πιο αναλυτικά, στην ταινία ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ (Λο) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκρίντελβαλντ κινείται για να πάρει τον έλεγχο του Κόσμου των Μάγων. Ανίκανος να τον σταματήσει μόνος του, αναθέτει στο Σκαμάντερ να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων, μαγισσών και ενός γενναίου μαγκλ φούρναρη σε μια επικίνδυνη αποστολή, όπου συναντούν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την ενισχυμένη λεγεώνα του Γκρίντελβαλντ.

Η Ιερότητα του Βουνού

Ντοκιμαντέρ γύρω από δύο ορειβάτες σε επικίνδυνη αποστολή. Ογδόντα χρόνια μετά την πρώτη φωτογραφία του Όρους Ντενάλι που τράβηξε ο θρυλικός φωτογράφος Μπραντ Γουόσμπερν, δύο ορειβάτες αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν μια τολμηρή ιδέα. Να σκαρφαλώσουν στις απαγορευτικά ριψοκίνδυνες κορυφές της οροσειράς, μέσα σε παγωμένες σκηνές, με κομμένα σκοινιά και κατολισθήσεις, ώστε να γράψουν ιστορία.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης