Κι αν η Natalie Portman είναι ο νέος Thor;

Η viral φωτογραφία στο Twitter που εγείρει ερωτήματα.

Η νέα ταινία ΄Thor: Love and Thunder' μπορεί να βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία παραγωγής, όμως πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία που δείχνει τους πρωταγωνιστές Chris Hemsworth και Natalie Portman στους ρόλους τους ως Thor και Jane αντίστοιχα.

Η viral φωτογραφία

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε μαζί με τη συνέντευξη του σκηνοθέτη Taika Wairiti στο περιοδικό Empire, εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους fans αφού η Portman φοράει τη στολή του Thor, υπονοώντας πως αν η πλοκή ακολουθήσει το κόμικ τότε η Foster θα γίνει ο νέος Thor.

"Έχουν περάσει οχτώ χρόνια. Είχε μια ολόκληρη άλλη ζωή και μετά επέστρεψε η αγάπη της ζωής της” είπε ο σκηνοθέτης για τον χαρακτήρα της Portman ενώ για την ίδια την ηθοποιό παραδέχτηκε πως "είναι πολύ αστεία στην πραγματική ζωή. Είναι γκαφατζού και έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ και δεν νομίζω ότι το έχουμε εκμεταλλευτεί αρκετά στις πρώτες ταινίες”.

Αυτό που εντυπωσίασε πολύ τους fans της ηθοποιού μετά την κυκλοφορία της ταινίας είναι το καλλίγραμμο σώμα της Portman και ιδιαίτερα τα χέρια της που φαίνονται πολύ γυμνασμένα. "Είδατε τα χέρια της; Θεέ μου” έγραψε κάποιος στο Twitter ενώ κάποιος άλλος παραδέχτηκε: "Δεν ήξερα ότι μου άρεσαν τα μπράτσα τόσο μέχρι που είδα τη φωτογραφία της Portman”.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης