Όσα γνωρίζουμε για το Top Gun 3

O Tom Cruise αναμένεται να επιστρέψει στα cockpit των μαχητικών με νέα ταινία.

Ο Maverick και ο Rooster είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα πιλοτήριά τους, όπως φαίνεται. Μετά την αδιανόητη εισπρακτική επιτυχία του 2022, Top Gun: Maverick, που έφτασε τα 1,496 δισ. δολάρια παγκοσμίως, οι Tom Cruise, Miles Teller και Glen Powell έχουν σκοπό να μετατρέψουν το franchise σε τριλογία, όπως λένε πληροφορίες.

Η τρίτη -ανώνυμη προς το παρόν- ταινία, σύμφωνα με τον Matthew Belloni του The Town, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε παραγωγή, παρά τη νέα συνεργασία του Tom Cruise με τη Warner Bros. Η συμφωνία θα επιτρέψει στον Cruise να ολοκληρώσει το Top Gun 3, το Mission: Impossible και ακόμη και μια επερχόμενη ταινία του Doug Liman στο διάστημα. Μπορεί να ακούγονται πολλά projects, αλλά ευτυχώς, ο Cruise δε δείχνει σημάδια κόπωσης.

Επιστροφές

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν και τον Joseph Kosinski να επιστρέφει στη θέση του σκηνοθέτη για την τρίτη ταινία, όπως επίσης και τη σεναριογράφο, Ehren Kruger. "Υπάρχει κάποια άλλη ιστορία που να είναι αρκετά συναρπαστική ώστε να χρειαστεί να επιστρέψουμε;", αναρωτήθηκε ο Kosinski σε συνέντευξή του τον Δεκέμβριο του 2022. "Μου φαίνεται στο τέλος αυτής της ταινίας ότι ο Maverick έχει ακόμα 'κάποια καύσιμα στο ρεζερβουάρ'. Δεν πρόκειται να ηρεμήσει".

Βάζουμε στοίχημα ότι αν τα stunts είναι αρκετά επικίνδυνα, ο Tom Cruise θα υπέγραφε ουσιαστικά για οτιδήποτε. Ο ίδιος εξακολουθεί να κάνει όλα τα stunts του σε ηλικία 61 ετών. Για το Top Gun: Maverick, ο Cruise επέμεινε να περάσουν οι ηθοποιοί από τρίμηνη εκπαίδευση, ώστε να βεβαιωθεί ότι ήταν όλοι σε θέση να μετριάσουν τις πιθανές παρενέργειες της παραμονής σε ένα F-18. Όπως δήλωσαν μετά, ήταν διασκεδαστικό για όλους, άρα δεν βλέπουμε κανένα πρόβλημα εδώ για την επιστροφή τους.

Ο Miles Teller αποκάλυψε επίσης προηγουμένως ότι μια τρίτη ταινία θα ήταν "υπέροχη" κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Entertainment Tonight. "Όλα εξαρτώνται από τον Tom", είχε πει. "Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις μαζί του γι' αυτό. Θα το δούμε".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης