Milly Alcock, το Supergirl της DC

Η πρωταγωνίστρια του House of the Dragon σε νέες περιπέτειες.

Γράφει: Esquire Editors 30 Ιανουαρίου 2024

Η πρωταγωνίστρια του House of the Dragon, Milly Alcock, πήρε τον πολυπόθητο ρόλο της Supergirl στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με επικεφαλής τους James Gunn και Peter Safran, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Η Αυστραλή ηθοποιός, υποδύθηκε τη νεαρή πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, στην πρώτη σεζόν του House of the Dragon από το HBO ενώ έχει εμφανιστεί και στις σειρές: Upright, Reckoning και The Gloaming.

Σύμφωνα με το Deadline, κέρδισε το ρόλο από την πρωταγωνίστρια της ταινίας CODA, Emilia Jones και από την Meg Donnelly, η οποία έχει δανείσει την φωνή της στον χαρακτήρα στις ταινίες κινουμένων σχεδίων της DC, Legion of Superheroes και Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One.

Φήμες θέλουν το νέο Supergirl πριν πρωταγωνιστήσει στην ταινία Supergirl: Woman of Tomorrow να κάνει πρώτα την εμφάνισή της σε κάποιο άλλο πρότζεκτ ίσως στο Superman Legacy του James Gunn το οποίο ξεκινά τα γυρίσματα άμεσα.

"Αυτό είναι αλήθεια. Η Milly είναι μια τρομερά ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα είναι μέρος του νέου σύμπαντος της DC", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Ιnstagram o James Gunn καλοσωρίζοντας την πρωταγωνίστρια.

"Την είδα για πρώτη φορά στο House of the Dragon, αλλά με εντυπωσίασε στις οντισιόν και στα δοκιμαστικά της για το Supergirl", πρόσθεσε.

Το Νοέμβριο έγινε γνωστό, ότι το σενάριο της ταινίας Woman of Tomorrow, έχει αναλάβει η θεατρική συγγραφέας 'Ana Nogueira ενώ θα είναι βασισμένο στη ομώνυμη σειρά κόμικς του Tom King και Bilquis Evely.


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης