Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το Deadpool & Wolverine

Η τρίτη ταινία του ήρωα άργησε αρκετά, αλλά από ό,τι φαίνεται θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Γράφει: Παύλος Κρούστης 20 Φεβρουαρίου 2024

Το Deadpool & Wolverine είναι, με διαφορά, η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2024. Ναι, το Dune: Part Two φαίνεται υπέροχο και το Gladiator 2 είναι πολύ συναρπαστικό, αλλά η τρίτη ταινία του Deadpool έχει χτίσει ένα hype γύρω της, εν μέσω μάλιστα της ύφεσης των υπερηρωικών ταινιών, που σχεδόν δεν έχει προηγούμενο.

Απόδειξη αυτού είναι το ρεκόρ που έσπασε το πρώτο trailer της ταινίας: ξεπέρασε τις 365 εκατ. θεάσεις μέσα σε 24 ώρες, κάτι που το καθιστά το πιο δημοφιλές trailer ταινίας.

Η επιστροφή του Wolverine

"Δεν σταμάτησα ποτέ [να προσπαθώ να τον πείσω να επιστρέψει ως Wolverine]", δήλωσε ο Reynolds στο Variety πέρυσι. "Απλά τον ενοχλούσα σαν σκνίπα τα τελευταία πολλά χρόνια. Πιστεύω στον συγχρονισμό, όσο και στη σκληρή δουλειά και την τύχη και σε όλες αυτές τις διασταυρώσεις που υποτίθεται ότι πρέπει να γίνουν. Ο συγχρονισμός είναι το σημαντικότερο. Νομίζω ότι ήταν έτοιμος. Νομίζω ότι ήταν ενθουσιασμένος".

Η επιστροφή του Jackman ως Wolverine είναι πλέον γνωστή και μάλιστα,  φαίνεται κι από τον τίτλο της ταινίας. Τι άλλο γνωρίζουμε όμως για το Deadpool & Wolverine;

Πότε κυκλοφορεί το Deadpool & Wolverine;

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Deadpool & Wolverine στους ελληνικούς κινηματογράφους έχει οριστεί για τις 25 Ιουλίου. Μεταφέρθηκε μερικούς μήνες νωρίτερα, καθώς άλλαξε αρκετά το πρόγραμμα της εταιρείας, λόγω των απεργιών των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Χόλιγουντ πέρυσι.

Το cast

Ο Reynolds, προφανώς, και ο Jackman είναι οι πρωταγωνιστές. Η φιλία τους είναι σημαντικός λόγος, για τον οποίο οι fans της Marvel περίμεναν αυτήν τη συνεργασία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο ρόλος του Jackman θα διαφέρει κάπως σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του ως Wolverine και, παράλληλα, αυτήν τη φορά θα έχει και τη χαρακτηριστική κίτρινη στολή του από τα κόμικ, όπως έχει γίνει γνωστό από φωτογραφίες της παραγωγής.

"Αυτό που του προτείναμε ήταν αρκετά διαφορετικό από τον χαρακτήρα που γνωρίζει και τον χαρακτήρα που έχει ήδη αφήσει πίσω του, ώστε να του δώσει κάτι εντελώς καινούργιο να παίξει και κάτι που είναι πραγματικά ενθουσιασμένος να κάνει", δήλωσε ο Reynolds για τον Jackman στο Variety.

Κατά τα λοιπά, ο Matthew Macfadyen (Succession) εμφανίζεται ως Mr. Paradox, ένας από τους Time Keepers και πράκτορας της Αρχής Χρονικών Μεταβολών, την οποία έχουμε δει ξανά στη σειρά Loki. O Mr. Paradox προσλαμβάνει τον Deadpool για να τον βοηθήσει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Η Emma Corrin θα υποδυθεί μια κακιά, την Cassandra Nova, ενώ πολλοί χαρακτήρες από τις προηγούμενες δύο ταινίες επιστρέφουν: η Morena Baccarin ως η αρραβωνιαστικιά του Wade Wilson, Vanessa, ο Rob Delaney ως Peter από την ομάδα X-Force, η Leslie Uggams ως η συγκάτοικος του Wilson, Blind Al, και ο Karan Soni ως Dopinder. Οι φήμες για την εμφάνιση της Taylor Swift είναι, δυστυχώς, μόνο φήμες.

Η πλοκή

Απ' ότι φαίνεται, ο Deadpool παίρνει ακριβώς αυτό που ήθελε εδώ και καιρό: μια επίσημη πρόσκληση για να μπει στη "μεγάλη κατηγορία", ανάμεσα στους A-listers των Avengers, αφού έχει προσληφθεί από τον πράκτορα Mr. Paradox για να διορθώσει κάποια χρονική δυσλειτουργία ή κάτι τέτοιο.

H ταινία αποτελεί επίσημα μέρος του MCU, όμως αναμένεται να είναι και η πρώτη που θα λάβει υπόψη της ενεργά τις παλιότερες ταινίες των ηρώων της Marvel, που ήταν υπό το label της 20th Century Fox, όπως για παράδειγμα τους X-Men. Ακόμα, βέβαια, δεν γνωρίζουμε πώς δεν είναι νεκρός ο Wolverine, αφού είχε πεθάνει στο Logan. Ο σκηνοθέτης του Stranger Things και του Free Guy, Shawn Levy, βρίσκεται πίσω από την κάμερα και επιβεβαίωσε ότι το Logan είναι canon (λαμβάνεται επίσημα υπόψιν για τη σειρά). Αναμένουμε να δούμε τι έχουν σκεφθεί οι σεναριογράφοι και πώς θα μπορέσουν να συμπεριλάβουν όλους αυτούς τους κόσμους.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης