Πρώτο trailer για την ταινία The Idea of You με την Anne Hathaway

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαΐου, στο Prime Video.

Στο trailer της ταινίας The Idea of You, του Prime Video, η Anne Hathaway υποδύεται μια 40χρονη ανύπαντρη μητέρα που ζει το όνειρο μιας έφηβης κοπέλας. Ξεκινάει δηλαδή ένα θυελλώδες ειδύλλιο με τον 24χρονο τραγουδιστή του πιο καυτού boy band του κόσμου, τον οποίο υποδύεται ο Nicholas Galitzine.

Αφού το ζευγάρι συναντιέται στα παρασκήνια του Coachella, μία "καυτή" σχέση ξεκινάει. Καθώς ο Hayes παίζει στη Solène ένα τραγούδι στο πιάνο, εκείνος πιάνει το μηρό της. "Είμαι πολύ μεγάλη για σένα", επιμένει, πριν την τραβήξει κοντά του για ένα φιλί: "Όχι, δεν είσαι".

Το ζευγάρι βλέπουμε να περιφέρεται στους παπαράτσι, ενώ ξεκινάει ρομαντικές εξόδους, κάνοντας τον χαρακτήρα της Hathaway να αναρωτιέται "τι θα πει ο κόσμος;". Το trailer περιλαμβάνει το πρώτο single από το soundtrack της ταινίας, Dance Before We Walk, το οποίο επίσης κυκλοφορεί τώρα.

Η πλοκή 

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Robinne Lee, η πλοκή ξεκινά με τον σύζυγο της Solène, τον οποίο υποδύεται ο Reid Scott, να επιλέγει να δώσει τέλος στο γάμο τους - πράγμα που σημαίνει ότι ακυρώνει το ταξίδι του στην Coachella με την 16χρονη κόρη τους, Izzy. Στο φεστιβάλ, η Solène διασταυρώνεται με τον Hayes Campbell, τον frontman του δημοφιλούς συγκροτήματος August Moon, ο οποίος λέγεται ότι είναι βασισμένος στον Harry Styles. Καθώς ξεκινά ένα απροσδόκητο ειδύλλιο μεταξύ των δύο, η Solène πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στην καριέρα της, τις υποχρεώσεις της απέναντι στην έφηβη κόρη της και τον 24ωρο κύκλο ειδήσεων γύρω από τη σχέση της.

Ο Michael Showalter σκηνοθετεί την ταινία σε σενάριο της Jennifer Westfeldt, η οποία θα είναι και παραγωγός. Στους παραγωγούς συμπεριλαμβάνονται η Cathy Schulman μέσω της εταιρείας της Welle Entertainment, η Gabrielle Union μέσω της εταιρείας της I'll Have Another, η Hathaway μέσω της εταιρείας της Somewhere Pictures, οι Lee, Eric Hayes, Showalter και Jordana Mollick. Ο Kian Gass της I'll Have Another θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός.

Το cast

Στο cast περιλαμβάνονται οι Annie Mumolo, Perry Mattfeld, Jordan Aaron Hall, Jaiden Anthony, Raymond Cham, Vik White και Dakota Adan.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαΐου, στο Prime Video. 

Να πέσει το trailer:  

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος