Οι πολυαναμενόμενες ταινίες της DC Comics

Το Batman με τον Robert Pattinson και όλα τα σουπερηρωικά φιλμ που έχει στα σκαριά το αντίπαλον δέος της Marvel.

Esquire Team
Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 12 Φεβρουαρίου 2020

Με το "Αρπακτικά πτηνά", το spin-off του Suicide Squad και την πρώτη σόλο ταινία της Harley Quinn με την Margot Robbie να προβάλλεται ήδη με επιτυχία στις αίθουσες, η σουπερηρωική σοδειά της χρονιάς, αλλά και των ετών που έρχονται, της DC Comics -αντίπαλον δέος της Marvel- αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όχι μόνο για το νέο Batman movie με τον Robert Pattinson για πρώτη φορά στον ρόλο, αλλά και για μερικές από τις πιο σπάνιες υπερηρωικές εμφανίσεις στην μεγάλη οθόνη, όπως αυτή της Supergirl και των New Gods.

Wonder Woman 1984

Τρία χρόνια μετά το Wonder Woman, την πρώτη σόλο ταινία της σούπερ ηρωίδας που υποδύθηκε η Gal Gadot, η Ισραηλινή ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο με το sequel, Wonder Woman 1984. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ξανά η Patty Jenkins, που όπως έχει επισημάνει η ιστορία του νέας ταινίας θα εξελίσσεται στη δεκαετία του 1980. Τη Barbara Minerva aka Cheetah, τη νέμεσις της Wonder Woman, θα υποδυθεί η Kristen Wiig.  

Πρεμιέρα: 4 Ιουνίου 2020, Ελλάδα

The Suicide Squad

Ή αλλιώς Suicide Squad 2 είναι η κινηματογραφική συνέχεια του Suicide Squad (Ομάδα Αυτοκτονίας) του 2016, όπου θα δούμε ξανά επί οθόνης την Margot Robbie ως Harley Quinn υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του James Gunn. Το καστ συμπληρώνουν οι Viola Davis, Taika Waititi, John Cena, Idris Elba και Pete Davidson.

Πρεμιέρα: Αύγουστος 2021

The Batman

Reboot του franchise του Batman, το The Batman με τον Robert Pattinson να ενδύεται για πρώτη φορά τον άνθρωπo-νυχτερίδα ύστερα από την παραίτηση του Ben Affleck, είναι η αναμφίβολα πιο αναμενόμενη ταινία της DC Comics που δυστυχώς θα περιμένουμε ενάμισι χρόνο για να την δούμε. Τη σκηνοθεσία της υπογράφει ο Matt Reeves. Εκτός από τον Pattinson θα δούμε τους Zoë Kravitz ως Catwoman, τον Colin Farrell ως τον Penguin, τον Andy Serkis στον ρόλο του Alfred και τον Paul Dano ως τον Riddler.

Πρεμιέρα: Ιούνιος 2021

Shazam! 2

Οι πολυαναμενόμενες ταινίες της DC Comics

Το 2019, προβλήθηκε στις αίθουσες μία από τις πιο περίεργες σουπερηρωικές ταινίες του σύμπαντος της DC Comics, που εξιστορούσε την ιστορία του Billy Batson/Shazam, ενός 14χρονου αγοριού που μεταμορφώνεται σε ενήλικο, άτρωτο και φοβερά αστείο σούπερ ήρωα. Σε δύο χρόνια από τώρα, θα δούμε ξανά τον Zachary Levi στον ρόλο του Shazam στο Shazam! 2.

Πρεμιέρα: Απρίλιος 2022

Aquaman 2 

AQUAMAN

Ο σημαντικότερος ήρωας του βυθού και ένας από τους πιο ενδιαφέροντες στο -κινηματογραφικό και μη- σύμπαν της DC, o Aquaman επανακάμπτει στην μεγάλη οθόνη από τον γιγαντόσωμο Jason Momoa, πλαισιωμένο από τους Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II και Nicole Kidman και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του James Wan.

Πρεμιέρα: Δεκέμβριος, 2022

The Flash

ΤΑΙΝΙΕΣ DC COMICS

Ο Ezra Miller θα ενδυθεί τον Barry Allen, ερευνητή τού εγκληματολογικού που αποκτά υπεράνθρωπη ταχύτητα και μεταμορφώνεται στον Flash. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία θα συνυπογράψουν οι Andy Muschietti και Christina Hodson.

Πρεμιέρα: Ιούλιος, 2022

New Gods

ΤΑΙΝΙΕΣ DC COMICS

Η Ava DuVernay (A Wrinkle in Time) σχεδιάζει να μεταφέρει στην οθόνη την ομότιτλη σειρά κόμικ του Jack Kirby, που σχεδίασε μαζί με τον Stan Lee τους διασημότερους ήρωες της Marvel, αλλά κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χώρισαν και βρέθηκε για λίγο στην DC. Εκεί, "γέννησε" τους New Gods, τους Νέους Θεούς, στις αρχές της δεκαετίας του 1970 - μία εξωγήινη φυλή που ζει στους δίδυμους πλανήτες New Genesis και Apokolips, που κάποτε ήταν ενωμένοι αλλά διασπάστηκαν μετά το θρυλικό Ragnarok.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

Supergirl 

ΤΑΙΝΙΕΣ DC COMICS

Ελάχιστα έως μηδαμινά πράγματα γνωρίζουμε για την δεύτερη ταινία πάνω στην ιστορία της Supergirl που αναμένεται να δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια στον κινηματογράφο. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο φιλμ κυκλοφόρησε το 1984 με τις Faye Dunaway και Helen Slater να πρωταγωνιστούν.

Πρεμιέρα: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης