Οι σεξουαλικές περιπέτειες της "Εμμανουέλας" στη μικρή οθόνη

Η θρυλική ταινία με την Sylvia Kristel γίνεται σειρά.

Γράφει: Esquire Editors 02 Ιουλίου 2020

Η ζωή της ηθοποιού Σίλβια Κριστέλ, γνωστής για τον ρόλο της στην καλτ ερωτική ταινία "Εμμανουέλλα", θα βρεθεί στο επίκεντρο τηλεοπτικής σειράς που προετοιμάζεται, ανακοίνωσε ένας εκ των παραγωγών, ο Γάλλος Μαρκ Μισονιέ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσε το περιοδικό Variety.

"Υπερήφανος που σας ανακοινώνω ένα από τα νέα σχέδια του @LincolnProdTV: Η (σειρά) #Sylvia μεταφέρει (στη μικρή οθόνη) τη ζωή της Σίλβια Κριστέλ, την έγραψαν οι Μπενεντίκτ Σαρλ και Ολιβιέ Πουπονό", αναφέρει ο παραγωγός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η τηλεοπτική σειρά 6 επεισοδίων θα βασιστεί στην αυτοβιογραφία της Ολλανδής ηθοποιού, που αναδείχθηκε σε ηλικία 22 ετών, τη δεκαετία του 1970, σε φαντασίωση εκατομμυρίων θεατών χάρη στην "Εμμανουέλλα", τη μεταφορά του βιβλίου της Εμανουέλ Αρσάν.

Η ταινία, που γνώρισε διεθνή επιτυχία, από την Ιαπωνία έως τις ΗΠΑ, αφηγείται τις σεξουαλικές περιπέτειες μιας νεαρής γυναίκας στην Ασία.

Η Κριστέλ, που απεβίωσε το 2012, ήρθε αντιμέτωπη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, έχοντας να διαχειριστεί την κριτική αλλά και τη διασημότητα. Το 2006 δημοσίευσε την αυτοβιογραφία της με τον τίτλο "Γυμνή".

Από: thetoc.gr


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης