Το River, το 'Μετά τον Γιάνγκ' και ό,τι νέο παίζει στους κινηματογράφους

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Γράφει: Esquire Editors 07 Μαρτίου 2022

Ο Colin Farrell "από το μέλλον" και ένα ντελιριακό μαγειρικό "θρίλερ" προσεχώς στις ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους.

Μετά τον Γιάνγκ

Ο Colin Farrell στο φουτουριστικό δράμα του Κογκονάντα ("Columbus"). Ο Ιρλανδός ηθοποιός συνεχίζει τις arthouse συνεργασίες του, κρατώντας τον κεντρικό ρόλο της δεύτερης ταινίας του Νοτιοκορεάτη Κογκονάντα, ο οποίος είχε συγκινήσει με το ελεγειακό ντεμπούτο του "Columbus". Το "Μετά τον Γιάνγκ" βασίζεται σε ένα φουτουριστικό διήγημα όπου τα ανθρωπόμορφα ρομπότ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάνγκ του τίτλου είναι ένα αγαπημένο και πολύτιμο ανδροειδές που συντροφεύει την κόρη του Jake (Farrell). Όταν παθαίνει σοβαρή βλάβη, ο ανήσυχος πατέρα αναζητεί τρόπο να τον επισκευάσει. Στην πορεία, ο Jake ανακαλύπτει ότι η ζωή τον προσπερνά και αναζητά να συνδεθεί ουσιαστικά με τη σύζυγο του (Jodie Turner-Smith) και την κόρη του.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος