Ο Πιγκουίνος του The Batman αποκτά δική του σειρά στο HBO Max

Ήρθε η σειρά του Colin Farrell για να λάμψει σε δικό του spin off.

Μετά τον Batman του Robert Pattinson του οποίου το sequel υπολογίζεται να αφιχθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες ως το 2027, ένα ακόμη αστέρι ετοιμάζεται να λάμψει. Ο λόγος για τον Πιγκουίνο του Colin Farrell που θα αποκτήσει τη δική του τηλεοπτική σειρά στο HBO Max.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το Variety τον Δεκέμβριο του 2021, η σειρά θα βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Bob Kane και Bill Finger για την DC, εστιάζοντας στον Oswald Cobblepot και την ανοδική του πορεία στον εγκληματικό υπόκοσμο του Gotham City. Οι πρώτες πληροφορίες επισημαίνουν ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο του 2021. 

Οι δηλώσεις των συντελεστών

"Ο κόσμος που δημιούργησε ο Matt Reeves για το 'The Batman' είναι ένας κόσμος που αξίζει μια βαθύτερη ματιά μέσα από τα μάτια του Oswald Cobblepot", δήλωσε ο Farrell. "Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τη συνέχιση αυτής της εξερεύνησης του Oz, καθώς ανελίσσεται στις σκοτεινές τάξεις για να γίνει ο Πιγκουίνος. Θα είναι ωραίο να τον ξαναβγάλουμε στους δρόμους του Gotham για λίγη τρέλα και λίγο χάος".

>Διάβασε ακόμη: Όλες οι ταινίες του Batman στη σωστή σειρά

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει η Lauren LeFranc, ενώ ο σκηνοθέτης του The Batman, Matt Reeves έχει αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή από κοινού με τον παραγωγό του The Batman, Dylan Clark και τους Adam Kassan και Rafi Crohn. 

"Είμαι εδώ και πολύ καιρό θαυμάστρια του κόσμου του "The Batman" και η ταινία του Matt είναι μια τόσο δυνατή και τολμηρή είσοδος στον κανόνα", δήλωσε η LeFranc. "Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω να αφηγούμαι ιστορίες στον βρώμικο κόσμο του Gotham City - και ποια καλύτερη δικαιολογία για να εξωτερικεύσω τον κακό που κρύβω μέσα μου από το να αφηγηθώ την ιστορία του Oswald Cobblepot; Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον Colin, το Matt, το Dylan, την 6th & Idaho, τη Warners και το HBO Max, καθώς εργαζόμαστε για να μεταφέρουμε αυτή την ιστορία στην οθόνη".

Ο Πιγκουίνος είναι ένα από τα πιο διάσημα μέλη της γκάμας των απατεώνων του Batman, αναγνωρίσιμος από το καπέλο του, το μονόκλ του και τη μεγάλη ποικιλία από θανατηφόρες ομπρέλες. Στη ζωντανή δράση, τον χαρακτήρα έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ηθοποιοί όπως ο Burgess Meredith, ο Danny DeVito και ο Robin Lord Taylor.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε στο κοινό μια νέα εκδοχή αυτού του εμβληματικού χαρακτήρα της DC που δεν έχει ξαναδεί", πρόσθεσε η Sarah Aubrey, επικεφαλής του πρωτότυπου περιεχομένου του HBO Max. "Είναι απίστευτο να συνεργαζόμαστε με το Matt, το Dylan και τη Lauren για τη συνέχιση αυτής της ιστορίας και να βλέπουμε τον Colin να πηγαίνει την ήδη εξαιρετική ερμηνεία του στο The Batman στο επόμενο επίπεδο".

Η ταινία The Batman έκανε ντεμπούτο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου και μέχρι στιγμής οι εισπράξεις της ξεπερνούν τα 250 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

8 ωραίες σειρές για να δεις, αν σου άρεσε το Shōgun

Τώρα που τελείωσε η καταπληκτική σειρά του Disney+, κάπως πρέπει να καλύψεις το κενό. Και γι᾽ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης