O 'Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ' γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το μυθιστόρημα της Patricia Highsmith επιστρέφει στην επικαιρότητα.

Γράφει: Esquire Editors 16 Μαρτίου 2022

Η ταινία 'O Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ' (The Talented Mr. Ripley) της δεκαετίας του '90, σε σκηνοθεσία του Anthony Minghella, μνημονεύεται μέχρι σήμερα για την ασυναγώνιστη αισθητική, το ανυπέρβλητο στιλ και τους ταλαντούχους πρωταγωνιστές. Οι Jude Law, Matt Damon και Gwyneth Paltrow κατάφεραν να κυριαρχήσουν στο star system του Hollywood, με την ιστορία από το μυθιστόρημα της Patricia Highsmith, στο οποίο βασίστηκε η ταινία, να αποτελεί σταθμό στην καριέρα τους.

Οι πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ταλαντούχος (ή καλύτερα δαιμόνιος) Tom Ripley επιστρέφει, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη μέσω της νέας σειράς που θα κυκλοφορήσει στο αμερικανικό κανάλι Showtime. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα παρακολουθήσουμε τον Andrew Scott, τον οποίο γνωρίσαμε από το Fleabag και το Pursuit of Love, τη Dakota Fanning και τον Johnny Flynn.

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος