Οι 'Σέρρες' του Γιώργου Καπουτζίδη είναι η τηλεόραση που μας αξίζει

H νέα σειρά του δημιουργού του "Παρά Πέντε" είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική πλατφόρμα Ant1+.

Γράφει: Esquire Editors 13 Απριλίου 2022

Αλήθεια, τι περιμένετε από τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη; Θα ήθελα να βάλετε κάτω τις σκέψεις σας από τις "Σαββατογεννημένες", από το "Παρά Πέντε" και από την "Εθνική Ελλάδος". Τώρα σκεφτείτε, εσείς ως φαν(ς) αυτού του δημιουργού, τι θα θέλατε να δείτε από την επόμενη σειρά του. Το κάνατε εικόνα; Ξεχάστε το! Οι "Σέρρες" είναι κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που σκέφτεται ένας μέσος θεατής ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η σειρά είναι αυτό που ίσως διαβάσατε τους τελευταίους μήνες. Ένας γκέι γιος επιστρέφει στη γενέτειρά του, τις "Σέρρες", μέσω μιας τυχαίας συγκυρίας, ενός ατυχήματος του μπαμπά του, και καλείται να του σταθεί. Κι αν αυτό το σκέφτεστε ως "δύσκολο", ως "βαρύ", ως "δυσβάσταχτο", σκεφτείτε πόσο περίεργο είναι αυτοί οι δύο ήρωες να επικοινωνήσουν... Δεν θα σας πω περισσότερα, δεν είμαστε εδώ για spoiler.

Και να σας πω και κάτι; Δεν είμαι εδώ για να κρίνω τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Να σας μεταφέρω πόσο ενθουσιασμένος είμαι θέλω. Ίσως γιατί εγώ μεγάλωσα με τις σειρές του και δεν μπορώ να αναμετρηθώ με τον αγαπημένο μου δημιουργό. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, κάποιοι είμαστε απλά θαυμαστές του και απολαμβάνουμε τα έργα του.

Οι χαρακτήρες

Οι ήρωες είναι σοκαριστικά κανονικοί και αληθινοί. Ο Πάνος Νάτσης ερμηνεύει έναν γλυκύτατο, ερωτεύσιμο τηλεοπτικό ήρωα. Στρέιτ, γκέι, μπάι – τι σημασία έχει; Άνθρωποι είναι όλοι με συναισθήματα, προβλήματα, χαρές και σκέψεις. Ο Γιώργος Γάλλος είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς στην τηλεόραση, πολύ διαφορετικός από τις "Άγριες Μέλισσες".

>Διάβασε ακόμη: Όλοι κόλλησαν με τη διαφήμιση των μπισκότων Παπαδοπούλου

Η Λένα Δροσάκη είναι... τέλεια στον ρόλο της, που δυστυχώς μπορεί να είναι μια μυθοπλασιακή εξτραβαγκάνζα, αλλά υπάρχει. Η Λένα Ουζουνίδου, ως ανάμνηση μαμάς, είναι πάντα συγκινητική και η Μαριλού Κατσαφάδου ό,τι ακριβώς πρέπει για τον συγκεκριμένο ρόλο. Είναι όλοι ένας κι ένας. Αλλά η καλύτερη όλων είναι η θεία της οικογένειας, η Γιούλη Τσαγκαράκη. Αντιπαθέστατη, παρεμβαστική και εκνευριστική, συγκλονιστική αποτύπωση μιας Ελλάδας με ό,τι κλισέ φέρει μαζί της.

Η συνέχεια στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης