Πού είναι ο Buster Murdaugh από το Murdaugh Murders Now στο Netflix;

O Buster Murdaugh εμφανίζεται ως η πλέον τραγική φιγούρα της οικογένειας.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 02 Σεπτεμβρίου 2023

Οι σειρές ντοκιμαντέρ του Netflix είναι ένα από τα δυνατά του χαρτιά τα τελευταία χρόνια. Είναι μάλλον η κατηγορία που δε μας έχει απογοητεύσει ποτέ καθώς σε κάθε επικαιροποιημένο κατάλογο, υπάρχουν "διαμαντάκια". Ένα από αυτά, είναι το Murdaugh Murders: A Southern Scandal, η ιστορία των Murdaughs, μιας πλούσιας οικογένειας της Νότιας Καρολίνας. Το Murdaugh Murders διερευνά τα πολλαπλά περιστατικά με τα οποία έχει συνδεθεί η οικογένεια των δικηγόρων, συμπεριλαμβανομένου ενός ύποπτου δυστυχήματος με βάρκα. Η σειρά καλύπτει την ιστορία του Alex Murdaugh που κατηγορήθηκε για τους φόνους της συζύγου και του γιου του. Το πλέον τραγικό πρόσωπο στη σειρά φαίνεται να είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο Buster Murdaugh.

Το who is who

Ο Richard Alex Murdaugh, με το παρατσούκλι Buster, εργαζόταν στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα του και φοιτούσε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας -κάτι που έμοιαζε με οικογενειακή παράδοση- πριν από τη δολοφονία της μητέρας και του αδελφού του. Από εκεί, τον έδιωξαν λόγω ενός περιστατικού λογοκλοπής. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Post and Courier, η οικογένεια του Buster πλήρωσε 60.000 δολάρια προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα γινόταν ξανά δεκτός στο κολέγιο. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη ξεκινήσει εκ νέου τις σπουδές του. "Έχει αναβάλει προς το παρόν την επιθυμία του να σπουδάσει νομικά", δήλωσε ο δικηγόρος του. "Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο να ξεκινήσει τη σχολή το φθινόπωρο ή την άνοιξη".

Πού βρίσκεται τώρα ο Buster Murdaugh;

Ο Buster ζει με τη φίλη του, δικηγόρο Brooklynn White, στο Χίλτον Χεντ Άιλαντ της Νότιας Καρολίνας. Δεν είναι σαφές τι δουλειά κάνει για να τα βγάλει πέρα. Φέτος, τον Φεβρουάριο κατέθεσε στη δίκη του πατέρα του ως πρώτος μάρτυρας υπεράσπισής του και δήλωσε συντετριμμένος για το θανατικό στην οικογένειά του. Ο Buster παρακολούθησε ολόκληρη τη δίκη του πατέρα του και, σύμφωνα με το Law & Crime, ήταν συγκλονισμένος και έβαζε τα χέρια του στο κεφάλι καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης, καθώς οι δικηγόροι ανέλυαν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας. Στις 2 Μαρτίου, ο πατέρας του Buster κρίθηκε ένοχος και για τους δύο φόνους και καταδικάστηκε σε δύο διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Ποια ήταν η αντίδραση του Buster στην ετυμηγορία;

Σύμφωνα με τη New York Post: "Ο Buster άντεξε αρκετά καλά μέχρι να τον βγάλουν οι κάμερες, αλλά μετά κατέρρευσε και έκλαιγε ανεξέλεγκτα. Οι θείοι τελικά τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο".
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.