Όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του One Piece

Καταρχάς, θα επιστρέψουν ο Luffy και οι Straw Hat Pirates στο Netflix με νέα σεζόν;

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 07 Σεπτεμβρίου 2023

Όταν ξεκινάς να βλέπεις το One Piece, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με κάποιες από τις πιο περίεργες ιστορίες που έχουν εμφανιστεί στην πλατφόρμα. Ο κόσμος του Luffy είναι ένας ωκεανός γεμάτος πειρατές, αλλόκοτα τέρατα και μερικές από τις πιο χαζές υπερδυνάμεις εκεί έξω. Ωστόσο, πέρα από αυτή την τρέλα, υπάρχει μία ιστορία για τη φιλία και για όσους αντιστέκονται μπροστά σε αυτούς που θέλουν να τους καταστρέψουν τα όνειρα. Αν δε μπορείς να ταυτιστείς με αυτά τα πράγματα και να τα αγαπήσεις, ίσως αυτή η σειρά να μην είναι για εσένα.

Αυτό ελπίζει και το Netflix με τη μεταφορά του One Piece, που κρατά το ρεκόρ ως το κορυφαίο μακράν σε πωλήσεις manga (τα γιαπωνέζικα κόμικς) στην ιστορία του είδους. Ακόμα και η anime σειρά ξεπέρασε τα 1000 επεισόδια. Με τόσους αφοσιωμένους φίλους, οι απόψεις ίσως διίστανται μετά από τα πρώτα 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν. Τι να περιμένουμε από την live-action μεταφορά του One Piece στο προσεχές μέλλον;

Θα επιστρέψει το One Piece με μία δεύτερη σεζόν;

Μετά τα Cowboy Bebop και Death Note, το Netflix δεν τα πάει και τόσο καλά με τις live-action anime μεταφορές. Από την άλλη, το να βλέπεις το One Piece με ζωντανούς ηθοποιούς είναι συναρπαστικό. Με λίγη τύχη και λόγω της ανέλπιστης αποδοχής από το κοινό, το One Piece μάλλον θα ανανεωθεί για μία δεύτερη σεζόν.

Τι θα συμβεί στη δεύτερη σεζόν;

Η πρώτη σεζόν του One Piece κάλυψε πολύ μεγάλο υλικό από τα κόμικς, περισσότερα από 100 κεφάλαια μέσα σε 8 επεισόδια. Με τέτοιο ρυθμό, μία δεύτερη σεζόν ίσως καλύψει τα γεγονότα μέχρι και το κεφάλαιο 218. Η συνέχεια για τον Luffy και πλήρωμα τους περιμένει ένα νησί με γίγαντες, η αναζήτηση ενός γιατρού για να μπει στην ομάδα, και η μάχη εναντίον μίας εγκληματικής οργάνωσης από κεφαλοκυνηγούς που απειλούν να αποσταθεροποιήσουν το ερημικό βασίλειο Arabasta. Είναι μία από τις καλύτερες ιστορίες στο One Piece και αυτή που πηγαίνει στο ταξίδι πιο μακριά, αποκτά προορισμό και νόημα.

Θα φτάσουμε όμως ως εκεί; Ίσως πρέπει να βάλουν το χεράκι τους οι φίλοι του One Piece.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης