Το One Piece αγγίζει την τελειότητα σύμφωνα με το κοινό του Netflix

Οι φανς του αυθεντικού anime δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την live-action μεταφορά του Luffy και της παρέας του.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 05 Σεπτεμβρίου 2023

Η live-action μεταφορά του γιαπωνέζικου anime One Piece έχει αρχίσει να προβάλλεται στο Netflix εδώ και λίγες μέρες, ρίχνοντας από την κορυφή στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες την ισπανική crime σειρά Who is Erin Carter?. Πώς υποδέχτηκαν οι φίλοι του αυθεντικού anime τη νέα μεταφορά; Με λίγα λόγια, τη θεωρούν τέλεια ή σχεδόν τέλεια. Η σειρά ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία που δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την αντίστοιχη live-action μεταφορά του anime Cowboy Bebop και της χλιαρής αποδοχής που έτυχε το 2021.

Φαίνεται πως η πλατφόρμα έμαθε κάτι από αυτό, και με τη βοήθεια του δημιουργού του αυθεντικού anime, Eiichiro Oda, μία πολύ σοφή απόφαση, το One Piece έχει βαθμολογία 82% στους κριτικούς στο Rotten Tomatoes και βαθμολογία 94% από τους φανς.

Η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών του κοινού, που είναι ήδη χιλιάδες, αναφέρουν ότι αρχικά φοβήθηκαν πως το hype γύρω από τη σειρά δεν θα ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Κανείς δεν είχε τόσο υψηλές προσδοκίες και όλοι έβαλαν από περιέργεια το πρώτο επεισόδιο, περιμένοντας μία καταστροφή. Αλλά προς έκπληξη όλων, διαψεύστηκαν.

Ό,τι περίμενε κάποιος από μία live-action μεταφορά του One Piece, το βρίσκει εδώ. Οι παραγωγοί τίμησαν το αυθεντικό anime και παρέδωσαν ένα προϊόν με πιστότητα, ακόμα και σε σκηνές δύσκολες για να μετατραπούν σε live-action. Το χιούμορ υπάρχει και εδώ, οι ηθοποιοί είναι τέλειοι και όπως τους φανταζόμασταν, και υπάρχουν αυτές οι μικρές αλλαγές που εκπλήσσουν ακόμα και τους φανατικούς του Luffy και της παρέας του.

Θα περιμένουμε κάποιες μέρες να δούμε τα επίσημα στοιχεία από το Netflix, αλλά το One Piece έχει στόχο την κορυφή και τα ρεκόρ. Μεταξύ μας, αν συνεχίσει έτσι, δε θα αργήσει η ανακοίνωση για την επίσημη ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης