Τι μπορούμε να περιμένουμε από το τέλος του Sex Education

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της αγαπημένης dramedy σειράς του Netflix κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Esquire Team
Γράφει: Τίμος Σαλαμές 08 Σεπτεμβρίου 2023

Το τέλος του Sex Education έρχεται σύντομα στο Netflix, με την τέταρτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς να κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι στα 8 εναπομείναντα επεισόδια, θα πάρουμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που στοιχειώνουν τους πρωταγωνιστές από το ξεκίνημα της σειράς, και ειδικότερα σε ένα που ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση.

Και βρισκόμαστε εδώ, με την ιστορία του Eric και του Adam να εξελίσσεται φανταστικά στις τρεις σεζόν. Κλείσαμε το τελευταίο μέρος βλέποντάς τους να χωρίζουν, αλλά έχουν ζήσει μαζί και χώρια για τόσο μεγάλο διάστημα, που ξέρουμε ό,τι συμβεί, θα είναι εντάξει.

Πάντως, δε μπορούμε να πούμε τα ίδια για τον Otis, τη Maeve και την Aimee. Ο Otis είχε τα πάνω και τα κάτω του, και η σχέση του με τη Maeve κρατούσε τους φαν σε αγωνία για καιρό. Αυτή, από τη δική της πλευρά, είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και η αναχώρηση της για την Αμερική σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα και την ευκαιρία να ξεκινήσει μία ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία σε αυτό που παθιάζεται πιο πολύ: τη λογοτεχνία. Και για την Aimee; Αν και έχουμε ανακαλύψει κάτι για αυτήν, πολλά περισσότερα περιμένουν να αποκαλυφθούν, ειδικά τώρα που δε θα έχει την καλύτερη φίλη δίπλα της.

Τι να περιμένουμε από το τέλος του Sex Education

Το trailer δε μας αποκάλυψε πολλά, αλλά η περιγραφή των επεισοδίων που εμφανίστηκε πριν από λίγες ώρες μας δίνει κάποια στοιχεία για τη σεζόν και το τέλος αυτής.

Για να ξεκινήσουμε, η Lily και η Ola δεν θα εμφανιστούν στη σεζόν, αλλά μας λένε ότι η τέταρτη σεζόν θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά και σύνδεση με την προηγούμενη. Παρεμπιπτόντως, δε θα είναι οι μόνοι χαρακτήρες που δε θα δούμε στην τελευταία σεζόν.

Sex Education

Από την άλλη, η ιστορία της Maeve θα επικεντρωθεί στην προσαρμογή της στα μαθήματα στην Αμερική και την κακή της σχέση – στην αρχή – με έναν από τους καθηγητές (που υποθέτουμε θα είναι ο Dan Levy), καθώς πώς η μετακόμισή της θα επηρεάσει τη φιλία με τον Otis.

O Eric και ο Adam συνεχίζουν να μην είναι μαζί, αλλά όπως βλέπουμε θα κάνουν νέες φιλίες και σχέσεις και θα συνεχίσουν να ωριμάζουν. Όσο για τον Otis και τη Ruby, δε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Τον Otis, σαν πρωταγωνιστή της σειράς, θα τον δούμε περισσότερο σαν τον μεγάλο αδελφό και θα δούμε τι σημαίνει για τη μητέρα του να έχει ξανά ένα μωρό στο σπίτι, ενώ ο νεαρός άνδρας θα συνεχίζει να παριστάνει τον σύμβουλο γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με το σεξ και προσπαθεί να βοηθήσει ζευγάρια στο σχολείο.

Κάθε επεισόδιο θα έχει μέσο όρο διάρκειας στα 54 λεπτά, με εξαίρεση το φινάλε που θα διαρκέσει 83 λεπτά. Είσαι έτοιμος για αυτό που έρχεται;

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης