Μία σύντομη ματιά στη 2η σεζόν του Murdaugh Murders

Ο μεγαλοδικηγόρος Alex Murdaugh κατηγορείται για μία σειρά από φόνους, σε μία ανατριχιαστική αληθινή υπόθεση που έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 11 Σεπτεμβρίου 2023

Μοιάζει σα να πέρασε ένας αιώνας από τη στιγμή που είδαμε την πρώτη σεζόν της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ Murdaugh Murders: A Southern Scandal (‘Διπλή Ανθρωποκτονία: Σκάνδαλο στη Νότια Καρολίνα’) στο Netflix. Θυμίζουμε ότι η σειρά άρχισε να προβάλλεται μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο.

Τότε, η Αμερική κόλλησε με τον μεγαλοδικηγόρο Alex Murdaugh από τη Νότια Καρολίνα και τους διάφορους φόνους για τους οποίους κατηγορείται η οικογένειά του. Ήταν ένα τόσο απίστευτο έγκλημα που το ντοκιμαντέρ του Netflix γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης και όπως καταλαβαίνεις, έχουν πολλά ακόμα να ειπωθούν. Έξι μήνες αργότερα λοιπόν, το Murdaugh Murders επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν και τρία νέα επεισόδια στις 20 Σεπτεμβρίου για τα οποία έδωσε ελάχιστα στοιχεία η παραγωγός της σειράς.

Μία σύντομη ματιά στη 2η σεζόν του Murdaugh Murders
Alex Murdaugh, Morgan Doughty, Paul Murdaugh και Maggie Murdaugh

Για αυτούς που δε θυμούνται την ιστορία και χρειάζονται μία μικρή επανάληψη, ο Alex Murdaugh καταδικάστηκε δις ισόβια αφού το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για δύο φόνους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος του, Paul, κατηγορήθηκε ότι οδηγούσε ένας σκάφος ενώ ήταν μεθυσμένος και προκάλεσε τον θάνατο της έφηβης Mallory Beach. Στη συνέχεια των γεγονότων, ο Paul και η μητέρα του, Maggie Murdaugh, βρίσκονται νεκροί στο σπίτι τους. O Alex Murdaugh ήταν αυτός που κάλεσε τις αρχές και υποστήριξε ότι δε βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή των φόνων, μόνο που τα data από το κινητό του τηλέφωνο έδειξαν το αντίθετο.

Οι δηλώσεις της παραγωγού

‘Είναι σαν το Succession του Νότου’ δήλωσε στο Vanity Fair η εκτελεστική παραγωγός της σειράς, Julia Willoughby Nason, για την επιτυχία του ντοκιμαντέρ. ‘Οι θεατές ένιωθαν ότι το βίωναν σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και αν δεν ήξεραν την οικογένεια’. Όταν η Willoughby Nason ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Νότια Καρολίνα, δεν υπήρχε κάποια απαγγελία κατηγορίας τότε. Από τότε άλλαξαν πολλά και η τρελή ιστορία φόνου έχει φέρει στο προσκήνιο περισσότερα ερωτήματα από απαντήσεις. Ακόμα και υποθέσεις που ακόμα δεν έχουν διαλευκανθεί, όπως ο θάνατος το 2018 της οικονόμου της οικογένειας Murdaugh, Gloria Satterfield, βρίσκονται τώρα υπό νέα έρευνα. Όπως δήλωσε η Willoughby Nelson: ‘Είναι μία ιστορία που συνεχίζεται και συνεχίζεται και δεν τελειώνει’.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης